Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak mieć bekę życia

r3k7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. wchodzicie w jakiś filmik o lolu np. ten https://www.youtube.com/watch?v=Nkv1q5YRVHA

2. następnie znajdujecie ofiarę. najlepiej jakiś komentarz z dużą ilością odpowiedzi. np typek o nicku Analdil

3. klikamy przetłumacz. 

4. ....

5. profit

Moim zdaniem on nie popisywać; był umysł juking Shyvana mylić piekło z nią i jak mogliśmy zobaczyć - to krwawe pracował.

szczerze mógł zrobić kilka zbędnych sztuk, ale nie wiemy tego na pewno, co będzie, jeśli jego błysk tylko zjechał cd na końcu? co, jeśli on starał się nie używać lampy błyskowej, a więc jego usiłował wykorzystać wszystko, by wydostać się stamtąd, zanim realizacji musiał go używać? Nie wiemy na pewno, plus to nadal dobra gra, nawet jeśli to był tylko pokaz off

Wiemy na pewno, że to nie było na cd wcześniej. Widać to na boku. Dlaczego chcesz zapisać lampy błyskowej i odtwarzać życie dowcip Hur tak. Po prostu głupi.

pozdrawiam poważną administrację który temat zapewne usunie 

screeny dla nieautystycznych xD

Opublikowano

aj hawe kłeszczyn. przeczytałeś to co napisałeś? bo chyba zrozumie to tylko ten kto ma autyzm tak samo jak ty keppo ._.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

omg możliwe, bo mi się za bardzo humor poprawił przez to i napisałem jak idiota. już poprawiam.

ale cos mi się zdaje że nie wszystkich to rozśmieszy jak mnie 

nie wiem lepiej? xD wlasciwie to nie wiem czego tu nie rozumieć ale to może właśnie przez ten autyzm 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...