Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodyBox

Skoxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4849814160777781097678.png

7056314160787561097678.png

1539214160791611097678.png

Start: 21.11.2014 r. Godz. 19.00

Serwer jest na wersje 1.7.X

BloodyBox to serwer typu survival + gildie z małą domieszką Hardcoru.

Na serwerze po postawieniu gildii musimy pamiętać że inni mogą tą gildie podbić używając do tego złotego kilofa niszcząc Smocze Jajo.

Na serwerze drop jest skonfigurowany pod dany poziom na którym się znajdujemy:

Drop: Diament

Od <50 kratki drop wynosi: 0.70

Od <13 kratki drop wynosi: 0.99

Od <5 kratki drop wynosi: 1.20

Drop: Zelazo

Od <64 kratki drop wynosi: 1.0

Od <32 kratki drop wynosi: 1.20

Od <16 kratki drop wynosi: 1.50

Drop: Emerald

Od <50 kratki drop wynosi: 0.60

Od <25 kratki drop wynosi: 0.70

Od <5 kratki drop wynosi: 0.90

Drop: Zloto

Od <50 kratki drop wynosi: 0.70

Od <20 kratki drop wynosi: 0.85

Od <.3 kratki drop wynosi: 1.0

Drop: Redstone

Od <80 &kratki drop wynosi: 1.0"

Od <40 kratki drop wynosi: 1.3"

Od <20 kratki drop wynosi: 1.6

Drop: Wegiel

Od <100 kratki drop wynosi: 6.0

Od <50 kratki drop wynosi: 7.0

Od <20 kratki drop wynosi: 8.0

Na serwerze są także stowniarki oraz rangi typu: vip do zakupienia w naszym item shopie.

Crafting Stowniarki:

3843514160824111097678.jpeg

6665714160801651097678.png

5073314160808561097678.png3235514160811561097678.png

8809514160814781097678.png

4669614160816921097678.png1978014160819061097678.png

Opublikowano

@Skoxus Napisałem do mojangu za nie przestrzeganie eula

server premium nie liczcie na dużo ilość graczy

prezka fajna ale nie posiadam premium

Opublikowano

@Skoxus Napisałem do mojangu za nie przestrzeganie eula

server premium nie liczcie na dużo ilość graczy

prezka fajna ale nie posiadam premium

Fajnie, skoro nie masz premium to po co piszesz ten post? A eula dlaczego nie przestrzegamy twoim zdaniem? Wiesz że jeżeli nawet napisałeś skargę do Mojangu będzie rozpatrzona za miesiąc po czym Mojang wyśle wiadomość do mojego hostu który napisze do mnie kilka linijek pouczających i tyle z tego będzie.

,,Przestraszyłem się"

Opublikowano

@Skoxus Posiadacie funkcje "vip" host/mojang  od razu wam zamknie serverek ;)

ten wzruszający moment kiedy nikogo niema na servie ;)

Funkcję? czy ty wiesz co to znaczy funkcja. My mamy rangi Mojang nie zabrania zarabiać na utrzymywanie serwerów gdyby tak było wszystkie serwery zostały by zablokowane. A pyzatym moja ranga został już zatwierdzona przez host więc.... nie rozumiem. 

Opublikowano

@Skoxus Posiadacie funkcje "vip" host/mojang  od razu wam zamknie serverek ;)

ten wzruszający moment kiedy nikogo niema na servie ;)

Jeśli wprowadzono EULA, cała POLSKA, nie przestrzega tych zasad ;) Non-premium też jest nie dozwolone i co? Nikt nic z tym nie robi. Tak samo będzie z tą EULĄ.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Jeśli wprowadzono EULA, cała POLSKA, nie przestrzega tych zasad ;) Non-premium też jest nie dozwolone i co? Nikt nic z tym nie robi. Tak samo będzie z tą EULĄ.

Popieram kolega, ma racje cała Polska i nawet powiem więcej nawet niektóre  zagraniczne serwery tego nie przestrzegają. Poza tym ciekawe co napisałeś do Mojangu o moim serwerze.

Opublikowano

Non-premium jest dozwolone według ostatnich wypowiedzi Mojangu. Można też zarabiać na serwerze sprzedając abonament. Zakazane sa tylko konta vip i sprzedaż itemów które ułatwiają grę.

Z tym, że EULA akceptujecie przy postawieniu serwera od wersji 1.7 więc jeśli macie 1.6.x albo wcześniejszą to de facto nie łamiecie zasad (bo nie zobowiązalilście się do ich przestrzegania)

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Non-premium jest dozwolone według ostatnich wypowiedzi Mojangu. Można też zarabiać na serwerze sprzedając abonament. Zakazane sa tylko konta vip i sprzedaż itemów które ułatwiają grę.

Z tym, że EULA akceptujecie przy postawieniu serwera od wersji 1.7 więc jeśli macie 1.6.x albo wcześniejszą to de facto nie łamiecie zasad (bo nie zobowiązalilście się do ich przestrzegania)

Masz absolutną racje tak też pisałem na początku. Lecz jednakże zauważając wszyscy sprzedają itemki i konta vip więc no niestety równie bobrze mógłbym zgłosić skkf lub mchc no więc,, sam widzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...