Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Firewall

Enkar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czasami podczas logowania się do gry (na jakieś 5 gier 3 razy się to pojawia) wyskakuję mi komunikat

155121415543285882726.jpgAby temu zapobiec próbowałem już wielu rzeczy :

- wyłączałem zaporę

- wyłączałem antivirusa

- uruchamiałem gre jako administrator

- dodałem do wyjątków w zaporze

- odinstalowałem i zainstalowałem klienta

-naprawiałem klienta

A problem nadal się pojawia. Czy wie ktoś jak to wyłączyć? Bo już dostałem pare banów za opuszczanie gier.

Zapraszam na Tuor.pl

Opublikowano

sproboj wtfast

Co Ci ten WTFast da? -.-

Miałem ten sam problem kiedyś. Próbowałem dosłownie wszystkiego, nawet dzwoniłem do Mojego Operatora sieci i stwierdził, że nie ma rzadnych problemów.

Dopiero po kilku dniach problem odziwo sam się rozwiązał xD

Moim zdaniem jest to wina Riotu, ale nie wiem na czym polega. :D

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Co Ci ten WTFast da? -.-

Miałem ten sam problem kiedyś. Próbowałem dosłownie wszystkiego, nawet dzwoniłem do Mojego Operatora sieci i stwierdził, że nie ma rzadnych problemów.

Dopiero po kilku dniach problem odziwo sam się rozwiązał xD

Moim zdaniem jest to wina Riotu, ale nie wiem na czym polega. :D

tylko  u mnie to trwa miesiąc ;)

Zapraszam na Tuor.pl

Opublikowano

@SirSligo

WTFast to program pozwalający łączyć się za pomocą innej lokalizacji - i jakby ktoś się pytał - to pomaga. Dzięki niemu można spokojnie grać bez obawy o to, czy uda się wejść do meczu. Wersja testowa jest na miesiąc. Wybieramy serwer niemiecki (serwery EUNE są w Niemczech o ile się nie mylę).
Mi działa także w takich sytuacjach program HotSPotShield, również łączę się przez Niemcy.

Więc jeżeli macie ten problem korzystajcie z tych programów...

wikmk9.jpg

Opublikowano

@SirSligo

WTFast to program pozwalający łączyć się za pomocą innej lokalizacji - i jakby ktoś się pytał - to pomaga. Dzięki niemu można spokojnie grać bez obawy o to, czy uda się wejść do meczu. Wersja testowa jest na miesiąc. Wybieramy serwer niemiecki (serwery EUNE są w Niemczech o ile się nie mylę).

Mi działa także w takich sytuacjach program HotSPotShield, również łączę się przez Niemcy.

Więc jeżeli macie ten problem korzystajcie z tych programów...

Wybacz, tutaj Cię przeproszę.

Używałem WTFast'a przy problemie z Firewallem i uwież - Próbowałem łączyć się na wszystkich lokalizacjach i to nie pomogło. Program HotSPotShield również korzystałem - bez skutku.

Pisałem nawet z tym do Riotu. Nawet ich Technik nie wiedział jak mi pomóc i w czym tkwi problem, beka xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

No i kicha nie moge pograć ;/

Może napisze Ci, co ja zrobiłem, by rozwiązać ten problem ( bez skutecznie) może tobie, po zrobieniu tych czynności problem ustąpi

- Wyłącz Antywirusa

- Wyłącz Firewalla i dodaj do wyjątków

- Odblokuj Porty dla League of Legends

- Naprawd Klienta

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...