Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guide allegro

Jebacz Matek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmierdzi FAKE`m ale nie jestem pewien.

Mam pytanie:

Myslisz ze dzięki poradniku wyjdziesz do diamentu ?

tak ;x bo moze to byc poradnik np jak stworzyc i uruchamiac drophacka - challenger elo hi

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

O K***A XDDDDDDDDDDDDDDD

Poradnik skilla ci nie da, ale sam jestem ciekawy co tam napisali, czy to jest poradnik robiony w paincie w 3 min., czy może faktycznie spis przydatnych rzeczy. Może zaraz sam kupię z ciekawości, bo 5zł to nie są pieniądze xD.

Tak btw. twórcy tej aukcji chyba nie potrafią odmieniać słowa diament przez przypadki lel.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dałbym sobie uciąć rękę, że w środku jest zbiór porad dostępnych za free - skup się na farmie, wymasteruj 3 championy na każdą linie itp. Nawet jeśli teoria jest tam poprawna (chociaż patrząc na opis aukcji mam wrażenie, że pisała to osoba, która nie skończyła jeszcze podstawówki) to po pierwsze primo:

- raczej niczego odkrywczego tam nie znajdziecie jeśli gracie w tę grę już od dłuższego czasu. Po drugie primo:

- teoria nie zastąpi praktyki. 

Po prostu grać i uczyć się od lepszych. A za tego piątaka kupcie sobie jakieś chipsy do nocnej sesyji lola ;)

Opublikowano

Dałbym sobie uciąć rękę, że w środku jest zbiór porad dostępnych za free - skup się na farmie, wymasteruj 3 championy na każdą linie itp. Nawet jeśli teoria jest tam poprawna (chociaż patrząc na opis aukcji mam wrażenie, że pisała to osoba, która nie skończyła jeszcze podstawówki) to po pierwsze primo:

- raczej niczego odkrywczego tam nie znajdziecie jeśli gracie w tę grę już od dłuższego czasu. Po drugie primo:

- teoria nie zastąpi praktyki. 

Po prostu grać i uczyć się od lepszych. A za tego piątaka kupcie sobie jakieś chipsy do nocnej sesyji lola ;)

Lol, nie lepiej stracic 5 zl i dac mu negatywa za to ze nie doszedlem do diamentu?

Opublikowano

Ciekawe jest to, że ludzie kupują to.

"oferujemy poradnik ,który pomoże ci wyjść nie ważne czy umiesz czy nie umiesz grać gwarantujemy ,że wejdziesz do dużo lepszej dywizji."

Śmierdzi mi tutaj bolem albo coś w tym stylu ^^

Pewnie tutorial polega na objaśnieniu funkcji bola etc.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ciekawe jest to, że ludzie kupują to.

"oferujemy poradnik ,który pomoże ci wyjść nie ważne czy umiesz czy nie umiesz grać gwarantujemy ,że wejdziesz do dużo lepszej dywizji."

Śmierdzi mi tutaj bolem albo coś w tym stylu ^^

Pewnie tutorial polega na objaśnieniu funkcji bola etc.

Albo objasnione jak kupic bola vip i trzymac spacje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...