Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ping

Kiriku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś już czasu mam problem zlagami w lolu, nic nie pobieram ani nie oglądam a ping skacze mi z 38 do 500-600-1000 z jakiegoś powodu. Skanowalem kompuer, czyścilem CCleanerem nic nie pomaga.. Wie ktoś co jeszcze może takie coś powodować?

4897574088.png

Opublikowano

Własnie o to chodzi ping normalny jest na speedtescie, skanowalem kompa juz pare razy i nic niby nie ma. Pobrałem program NetLimiter i pod czas grania gdy mam te duże pingi komputer ciągnie tylko ledwo 6kbs neta, więc nie mam pojęcia o co może chodzić. Nawet jakbym coś pobierał to bym miał ping 70-100 ale nie po 1k. 

PS. Wywala mi taki ping kilka razy w dniu..

4897574088.png

Opublikowano

Sprawdź uruchomione procesy przez menedżera zadań,

Wyłącz zaporę sieciową i ewentualnie antywirusa.

Możesz również zainstalować jakiegoś game boostera

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Mi się wydaje że to problem twojego zasięgu internetowego . Tzn . Chodzi mi o to że to wina twojego dostawcy internetowego .  Tak jak by ograniczał ci prędkość 

Opublikowano

To nie będzie na pewno przyczyna twojego sprzętu lecz internetu zadzwoń do nich i powiedz jaki masz problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...