Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Youtube i scinania.

Myuis

Pytanie

Opublikowano

Co zrobic jak youtube mi scina? Filmikow sie nie da ogladac... z rana nawet wszystko bylo ok... nic nie pobieralem a teraz sie wkur**iam

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób sobie tracert i sprawdź w którym miejscu jest coś nie tak, poza tym sprawdź ping i szybkość pobierania. Jaka szybkość internetu?

Opublikowano

Jak ta sytuacja powoduje u Ciebie takie nerwy, to radzę odciąć kabel od internetu i zacząć medytować albo udać się do psychoterapeuty.

Opublikowano

czy ja k***a musze tylko prosic o pomoc?! Inni k***a sie pytaja i odrazu maja pomoc!! dlaczego nikomu sie k***a odpowiedziec nie chce lenie pierdolone?!!!

Pisalem k***a, ze nie scinalo mi z rana!!! Mam internet z*******y i c**j internet do tego!!!!!

Weteran
Opublikowano

Dobrze ułożone pytanie, sprecyzowany problem.

Polecam baran w ścianę i wyrzuć kalendarz na 2015, bo ci się nie przyda.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zrób test speed internetu i wklej, pewnie masz takiego neta: ''rano mało ludzi korzysta = idzie szybciej, potem więcej ludzi i = wolniej'' miałem też kiedyś taki ;d

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...