Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pz za fanarta?

PLOscarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pz raczej Ci nie dodadzą, prędzej jakieś małe ilości rp.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Oplaca sie ? mysle ze narysowanie ladnego obrazka zajmuje wiecej czasu niz pz ktore by ci dali.  

Mi dodali pare Rp jak mi brkowalo. Pz byc moze tez by ci dali jesli bys ich poprosil ale oni maja jakies limity. Za duzo ci nie dodali by , moze z 500 pz max a co to jest? Dluzej sie wyczekasz na odpowiedz i na narysowanie czegos;)

u1lc.png
Opublikowano

Z ich własnej woli mogą dodać Ci parę RP np. jak Ci z 1 RP do postaci brakuje i poprosić np. w zamian o rysunek.

Natomiast żadnych większych kwot nie dostaniesz, bo każdy by tak chciał a wiadomo co by się robiło.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

jeżeli zrobisz naprawdę dobrego fa to dostaniesz rp co miesiąc

Opublikowano

Oplaca sie ? mysle ze narysowanie ladnego obrazka zajmuje wiecej czasu niz pz ktore by ci dali.  

Mi dodali pare Rp jak mi brkowalo. Pz byc moze tez by ci dali jesli bys ich poprosil ale oni maja jakies limity. Za duzo ci nie dodali by , moze z 500 pz max a co to jest? Dluzej sie wyczekasz na odpowiedz i na narysowanie czegos;)

Narysowanie i pokolorowanie takiego arta zajmuje kupę czasu właśnie. bo musisz mieć jakieś umiejętności by robić takie profesjonalne jak choćby splashe postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...