Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać?

.Stachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,siedząc sobie przed komputerem przypomniałem sobie o Warrocku w ,którego nie grałem blisko 3 lata.Jako iz na koniec tego miesiąca będę miał nowy komputer pomyślałem że fajnie by było znów zagrać w poczciwego shootera :) Jak myślicie opłaca mi sie wracać?Dużo się zmieniło?Co z cheaterami?Kiedyś widziałem że ,,podobno" G1 miało sprzedać innej firmie Warrocka(jeśli to się już stało to przepraszam za moją nieuwagę ^^)

Opublikowano

Stanowczo odradzam, nie da się grać przez laggi  -.-  co do reszty, to chyba był ostatnio taki temat (gdzieś w tym dziale) wystarczy poszukać 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Cześć,siedząc sobie przed komputerem przypomniałem sobie o Warrocku w ,którego nie grałem blisko 3 lata.Jako iz na koniec tego miesiąca będę miał nowy komputer pomyślałem że fajnie by było znów zagrać w poczciwego shootera :) Jak myślicie opłaca mi sie wracać?Dużo się zmieniło?Co z cheaterami?Kiedyś widziałem że ,,podobno" G1 miało sprzedać innej firmie Warrocka(jeśli to się już stało to przepraszam za moją nieuwagę ^^)

Zmieniło się wiele. WarRock'a przejął Nexon Europe i gra się mocno rozwinęła. Masa nowych trybów, map, broni itp itd. Jeśli chodzi o lagi to różnie bywa. Niby jest lepiej i są mniejsze, ale bywają dni, że wcale nie jest tak kolorowo. Niemniej jednak, dalej polecałbym Ci grę w WR'a. Może i Nexon również ma politykę 'Pay to win', ale i tak jest dużo więcej ekwipunku za dinary, jest wiele eventów itp. Jeśli chodzi o cheaterów, to jest ich zdecydowanie mniej. Nexon banuje kilkuset hackerów co tydzień, więc jest jakiś postęp. Osobiście polecam Ci grę na globalu, ale możesz również rozejrzeć się za prywatnymi serwerami np. Montana, które oferują bardzo miłą grę z dość wysoką ilością graczy.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

WarRock ahh powiem Ci że nowości jest sporo gra się rozwija ale sporo botów jest lagi masakryczne czasami że się nie da grać ;/

ps: jak możesz mieć 2,1 Gb ramu? xD

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam wrócić do gry sam wczoraj wróciłem po długiej przerwie teraz moznq kompletnie wszystko robic oprucz hakowania bo admini banuja co tydzien dużą ilosć hakerów masa nowych broni i bardzo dużo eventów :)

Opublikowano

^ hackowałem z 5x na zombiakach pod rząd (wszystkie wave'y) zawsze w full teamie, to było jakieś 3mies temu i dalej czekam na bana  xD

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

^ hackowałem z 5x na zombiakach pod rząd (wszystkie wave'y) zawsze w full teamie, to było jakieś 3mies temu i dalej czekam na bana xD

Zombie jak zombie. Myślę, że oni pilnują bardziej ludzi którzy cheatują w normalnych rozgrywkach pvp gdzie to najbardziej przeszkadza i frustruje graczy. Wiadomo, że dalej nie ma perfekcji ale oni chociaż się tym regularnie zajmują.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...