Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcia

KimAhYoung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy po zrobieniu np. 1k zabójstw na botach powiedzmy szturmowcem, to osiągnięcie zamieni się na coś w stylu 10k zabójstw? czy są to tylko jednorazowe osiągnięcia? 

@ przy okazji, żeby nie robić nowego tematu, wy też macie takie laggi?! nie idzie wgl grać.... 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

U mnie są w ch.. lagi ._. ludzie mają ścinki chwilami (w miejscu chwile biegną) nady są w powietrzu a już mnie zabijają, ludzie robiący bh niemalże teleportują się za mnie...  porażka jakaś...  -.-

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

Zrób speedtesta. Moze cos nei tak z netem.

Co do osiagniec widzisz tam wszystkie mozliwe osiagniecia do zdobycia. Zdobycie jakiegos tam osiagniecia nie odblokuje nowych :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zrób speedtesta. Moze cos nei tak z netem.

Co do osiagniec widzisz tam wszystkie mozliwe osiagniecia do zdobycia. Zdobycie jakiegos tam osiagniecia nie odblokuje nowych :D

Jest jeden wyjątek który właśnie zauważyłem.

Aby zdobyć osiągnięcie "Rozrzutny" najpierw trzeba zdobyć "Milioner"

642351416134441390167.png

Wydałem sporo Dinarów i zamiast mi wbić procenty do "Rozrzutny" to spadły w "Milioner"

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

No spadły Ci procenty w milionerze, bo to zadanie polega na uzbieraniu 10000000 dinarów, więc nie rozumiem o co chodzi? A to że nie wbiło % do rozrzutnego, to widocznie jakiś bug albo po prostu zaliczy jak już wydasz wszystko, tego nie umiem wytłumaczyć. 

Opublikowano

No spadły Ci procenty w milionerze, bo to zadanie polega na uzbieraniu 10000000 dinarów, więc nie rozumiem o co chodzi? A to że nie wbiło % do rozrzutnego, to widocznie jakiś bug albo po prostu zaliczy jak już wydasz wszystko, tego nie umiem wytłumaczyć. 

Możliwe że bug. Wydałem około 400 tysięcy i ani jednego procenta mi nie wbiło.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

^ to już na początku zrobiłem, a komp jest nowy, cpu i5 4670 (4x 3.4ghz), 8gb ramu, radeon r9 270 (2gb), także to na pewno nie jego wina ;p 

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...