Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGuild

macius15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5lc6xw.png

Szukałeś serwera który nie padnie bo 3 dniach z powodów braku graczy na nim?

Własnie taki znalazłeś nasz serwer jest opłacony na 2 miesiące więc tak szybko nie padnie   :)

Dlaczego my?

Ciężko pracowaliśmy aby móc  go wam zaprezentować

Mamy bardzo ładnie zrobiony tabulator oraz ogarnięta administracja +16

zablokowalismy dawanie Gamemode fly god itemow od administracji/modow dla graczy więc kazdy ma takie same prawa :)

Mamy bardzo ładnie zrobione gildie .

Teamspeak bedzie nie dlugo 

Własny system dropu (Podobny do mchc)

Zapraszam na serwer serdecznie dzisiaj o 17:30

• IP: minecraft33.omgserv.com:12580

Start  o 17:30 !

Spawn z góry (Przepraszam za deszcz ;( )

8wjsep.png

Itemy na gildie

2rwb815.png

Regulamin

25krmkh.png

Masarnia

27ybghh.png

Opublikowano

Kolejny raz reaktywujecie serwer który nie ma przyszłości i znów jest jednym z najgorszych prezentowanych na MPC. Chciałem pomóc serwerowi sugerując obowiązkową zmianę Administracji bo w obecnej chwili jak i wcześniejszej jest ona kpiną dzieciarni. Zero umiejętności rozumowania którą wykazał się Administrator Maciek oraz znajomością Języka Polskiego co u mnie nie wchodzi w grę. Sam Właściciel się nie postarał - Pluginy z neta, mapa z neta Administracja kierowana sympatią (?). Administracja ma pilnować i służyć serwerowi, a nie grać sobie i na nic nie zwracać uwagi. No ale cóż... Wspomnę również o Właścicielu który obiecywał, że udostępni maszynę, a on nawet nikogo nie zawiadamiając, że się wycofuje czy coś, odszedł. To jest zachowanie normalnego człowieka? Chyba nie. Jest to zachowanie nieodpowiedzialnego dzieciaka, brzydko mówiąc. Oczywiście jeszcze prezentacja. Prezentacja zerowa robiona w kilka minut. Co do jej treści - Administracja 16+ ? Haha! Jak sam Właściciel ma obecnie 12 lat, a Admin Maciek przypuszczam tyle samo i jedynkę z Języka Polskiego. Nie wiem po co został stworzony kolejny temat z tym serwerem.

Poza tym Regulamin pkt 4 - Administracja ma zawsze racje. Naprawdę? Szczególnie taka Administracja co się nie uczyła o wielu podstawowych rzeczach. Każdy rozumny ma rację od tej bandy dzieciaków ;)  Hmm.. Gdybym nie dostał bana za nie wiadomo co, ale chyba za to, że wspomniałem gdyż kolejny raz nie ma flag na spawnie. Dla mnie zachowanie nie racjonalne. Estetyka chatu siada, mieni się w oczach, gildie zostały pobrane z internetu i dużo się w nich nie zmieniło. Kolorki? Hehe, chciałbym usłyszeć Właściciela na TeamSpeak'u i jego dziewiczy głosik :)   I kolejne kłamstwo - nie pracowaliście ciężko bo od poprzedniej "edycji" (?) nie minęło parę dni. Wszystko to same tylko parę pluginów z neta pobrane i dodane. 

Serwera serdecznie nie polecam dla wymagających Graczy którzy szukają dobrego serwera, który nie padnie po jednym dniu. A dla dzieciarni to wymarzony serwer - Admin da dzień, Admin da jedzenie, Admin TP, Admin wszystko zrobi! Podsumowując:

NIE POLECAM!

PS: Proszę Administrację MPC aby usunęła tamte tematy z tym serwerem bo tylko spam robią, wystarczy przewinąć na drugą stronę. Kto się zgadza LIKE! Zwalczmy tych intruzów ! 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Kolejny raz reaktywujecie serwer który nie ma przyszłości i znów jest jednym z najgorszych prezentowanych na MPC. Chciałem pomóc serwerowi sugerując obowiązkową zmianę Administracji bo w obecnej chwili jak i wcześniejszej jest ona kpiną dzieciarni. Zero umiejętności rozumowania którą wykazał się Administrator Maciek oraz znajomością Języka Polskiego co u mnie nie wchodzi w grę. Sam Właściciel się nie postarał - Pluginy z neta, mapa z neta Administracja kierowana sympatią (?). Administracja ma pilnować i służyć serwerowi, a nie grać sobie i na nic nie zwracać uwagi. No ale cóż... Wspomnę również o Właścicielu który obiecywał, że udostępni maszynę, a on nawet nikogo nie zawiadamiając, że się wycofuje czy coś, odszedł. To jest zachowanie normalnego człowieka? Chyba nie. Jest to zachowanie nieodpowiedzialnego dzieciaka, brzydko mówiąc. Oczywiście jeszcze prezentacja. Prezentacja zerowa robiona w kilka minut. Co do jej treści - Administracja 16+ ? Haha! Jak sam Właściciel ma obecnie 12 lat, a Admin Maciek przypuszczam tyle samo i jedynkę z Języka Polskiego. Nie wiem po co został stworzony kolejny temat z tym serwerem.

Poza tym Regulamin pkt 4 - Administracja ma zawsze racje. Naprawdę? Szczególnie taka Administracja co się nie uczyła o wielu podstawowych rzeczach. Każdy rozumny ma rację od tej bandy dzieciaków ;)  Hmm.. Gdybym nie dostał bana za nie wiadomo co, ale chyba za to, że wspomniałem gdyż kolejny raz nie ma flag na spawnie. Dla mnie zachowanie nie racjonalne. Estetyka chatu siada, mieni się w oczach, gildie zostały pobrane z internetu i dużo się w nich nie zmieniło. Kolorki? Hehe, chciałbym usłyszeć Właściciela na TeamSpeak'u i jego dziewiczy głosik :)   I kolejne kłamstwo - nie pracowaliście ciężko bo od poprzedniej "edycji" (?) nie minęło parę dni. Wszystko to same tylko parę pluginów z neta pobrane i dodane. 

Serwera serdecznie nie polecam dla wymagających Graczy którzy szukają dobrego serwera, który nie padnie po jednym dniu. A dla dzieciarni to wymarzony serwer - Admin da dzień, Admin da jedzenie, Admin TP, Admin wszystko zrobi! Podsumowując:

NIE POLECAM!

PS: Proszę Administrację MPC aby usunęła tamte tematy z tym serwerem bo tylko spam robią, wystarczy przewinąć na drugą stronę. Kto się zgadza LIKE! Zwalczmy tych intruzów ! 

Dokładnie tak. Serwer to kompletne dno. Nie polecam.

2115

Opublikowano

@2xup pizesz tak dlatego ze dostales bana za cheaty ? 12 lat ? 17 pozdrawiam serdecznie .. Dziwne ze nie chce udostepnic maszyny ktora ma 1000 slotow za nic ty czlowieku nawet administratora na mojej wlasnej maszynie nie gwarantowaleś więc sie wycofałem coś dziwnego w tym? właśnie nie .

że udostępni maszynę, a on nawet nikogo nie zawiadamiając, że się wycofuje czy coś, odszedł

Opublikowano

Spawn z neta. Widzę już drugi raz ten spawn. Więc pewnie nic z tego nie wyjdzie, skoro macie lenia i nie zrobicie własnego spawnu xD

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

@2xup pizesz tak dlatego ze dostales bana za cheaty ? 12 lat ? 17 pozdrawiam serdecznie .. Dziwne ze nie chce udostepnic maszyny ktora ma 1000 slotow za nic ty czlowieku nawet administratora na mojej wlasnej maszynie nie gwarantowaleś więc sie wycofałem coś dziwnego w tym? właśnie nie .

Hehe dziwne, cheatów nigdy nie miałem i nie mam zamiaru mieć. Nie wiem za co dostałem tego bana... A z twojego postu wynika, że nie umiesz przyjąć mojej oceny na klatę tylko bronić się nie mając argumentów i tłumacząc się, że mam 12 lat. Właściciel sam mi się przyznał, że ma prawie 13 lat także pozdrawiam... Zachowanie myślę, że nie dojrzałe. A poza tym, tej ekipy Budowniczych i tobie za ten ''Spawn'' tylko pogratulować. Ja bym to sam zbudował w 20 min, a ty w dodatku z ekipą ile to budowaliście? 5 min? A efekt marny, marny w dodatku kłamiesz. Nawet chyba nie umiesz wykorzystywać przeglądarki bo ściągnąłeś jedną z najgorszych map w internecie.. Także tego...

Sorry ale ja tylko sugerowałem ile macie lat bo na tyle wskazywała wasza ortografia i zachowanie, a ty na jakiej podstawie mnie oceniasz? Za to, że napisałem negatywną opinię na temat serwera? 

PS: Co do tej maszyny. Dlaczego przechodzisz do takich szczegółów? Mogłeś chociaż napisać, że nie chcesz jej sponsorować i okey, a ty się wycofałeś. Tak się nie robi i mogę o tobie powiedzieć to co napisałem po wyżej. 

Człowieku, OGARNIJ SIĘ :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...