Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS2 / PSP - symulator farmy

newplayerman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Bardzo potrzebuję pomocy. Mój 10 letni siostrzeniec niedługo ma urodziny. Zastanawiam się co kupić mu w prezencie. Lubi gry komputerowe, natomiast wybór ich jest ogromny. Bardzo bym chciał, żeby był zadowolony z prezentu. Bardzo interesuje się gospodarstwem, regularnie udziela się w pracy na roli u dziadka, stara się dbać o zwierzęta. Ma w domu psa, kota i chomika. Może dać mu jakąś grę nawiązującą do tematyki zwierząt. Niedawno widziałem reklamę gry, w której hoduje się zwierzęta, siać rośliny itd. Macie jakieś propozycje sprawdzonych gier w tym temacie. Nie znam się na grach, ale chcę żeby był zadowolony. Chciałbym sprawić mu przyjemność. On spędza dużo czasu ze zwierzętami, dba o nie. To jego zamiłowanie. Myśle, że to będzie dobry prezent dla niego. Możecie mi pomóc zastanowić się nad tym. Chcę, aby gra mu się spodobała. On to lubi, więc warto to wykorzystać przy wyborze gry. Słyszałem, że dostępne są jakieś symulatory farmy, zoo, czy tego typu gierki. Chciałbym uzyskać rzetelną poradę na ten temat? Podpowiecie mi coś.

Już kupiłem więc nieaktualny temat. Dziękuję za PW.

Zakup zrobiłem w lokalnym sklepie (kartuzy) troszkę drożej niż na Allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...