Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które z tych skryptów użwają exploitów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadne, a KatarinaKittyKill to Q taki pół exploit (pakiet ),( nie banowany ) tak jakby prawie za pleców rzuca, ale na 0.00001 sekundę się obraca, 

Opublikowano

nie uzywam tego, po prostu raz chcialem sprobowac bo stwerdzilem ze i tak bana nie ma, ale teraz nagle afera ze bany lecą i się boje nawet po tych 2-3 grach... wiec wolalem zapytac.

Opublikowano

Czyli bannable? Podobno L# jest undetected. Więc za coś takiego też ban?

Gdy korzystasz z exploitów, szansa na zbanowanie konta wzrasta.

QUhIR7.png

Opublikowano

Czyli jak grałem jedną gierke na tym (normal) to już raczej perm?

Nie.

Możesz także w menu skryptu, wyłączyć exploity.

Misc -> Use Packets na off.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ale ja to już usuąłem dawno... 3 gierki z tydzień temu. To tera wyłączenie tego juz nic nie da. Chyba?

Ja w tym skrypcie nic nie edytowałem - tamten exploit był standardowo włączony, czy nie?

Opublikowano

A jeżeli miałem pakiety tylko na skrypcie do Katariny? W sumie mojego jedynego i rozegrałem nią nie więcej niż 18 gier... Jak myślicie poleci banik? :D

Grałem na devcass z włączonym exploitem i cast e delay na 0 ze 20-30 gier na goldzie i bana jeszcze nie złapałem :D

Edit: oczywiście co gre pisali ze jestem szmata na skryptach i zebym pozegnal sie z kontem bo nagrywaja i wysylaja tickety do rito :v

Opublikowano

A jeżeli miałem pakiety tylko na skrypcie do Katariny? W sumie mojego jedynego i rozegrałem nią nie więcej niż 18 gier... Jak myślicie poleci banik? :D

na 99% nie

@1361622928-U485574.pngjechankakanka Ale ja nie korzystałem z exploitów bo to jest głupota, pytam się o pakiety, o których szczerze powiedziawszy pojęcia nie mam i nie rozumiem na czym polegają / jak działają.

jeśli castujesz skill, który musi mieć target (q katy, e cass, qwe ryze) przez pakiety to nie odwracasz się - co może być powodem do zbanowania jeśli film trafi do riotu, ale w większości przypadków bana nie ma

Opublikowano

@Marcoly

Widze, ze znasz się na rzeczy. W tamtej gierce kiedy raz grałem katą nikt nic nie pisało reportcie czy coś. Czyli jesli nikt nie wysłał filmiku to raczej bana nie bede mial? Czy rito to banuje przez jakis program który potrafi wykrywać to Q Katy (naprzyklad) z KatarinaKIttyKill (sharp)?
i ponawiam pytanie, czy po instalacji tego skryptu automatycznie są właczone exploity, czy nie? bo nic nie zmienialem i nie wiem czy ich uzywalem...

Opublikowano

@Marcoly Czyli teoretycznie jest to mini-exploit ?

Btw dzięki za odpowiedź :)

Tak, ale powyżej Golda nie radziłbym go używać. Nie ma za co.

@Marcoly

Widze, ze znasz się na rzeczy. W tamtej gierce kiedy raz grałem katą nikt nic nie pisało reportcie czy coś. Czyli jesli nikt nie wysłał filmiku to raczej bana nie bede mial? Czy rito to banuje przez jakis program który potrafi wykrywać to Q Katy (naprzyklad) z KatarinaKIttyKill (sharp)?

i ponawiam pytanie, czy po instalacji tego skryptu automatycznie są właczone exploity, czy nie? bo nic nie zmienialem i nie wiem czy ich uzywalem...

Nie będzie bana, i tak mało kto to nagrywa. Poza tym, Riot tak naprawdę nie ma żadnego prawdziwego anticheata. W Kitty Kill jedyny "exploit" to pakiety, które są włączone od razu. Nie ma się czego obawiać, musiałoby polecieć z 500 reportów żeby Riot coś z tym zrobił.

Opublikowano

przydałby się taki skrypt który automatycznie wyłącza wszystkie pakiety i exploity jeśli tylko jakiś skrypt je posiada.

x

Opublikowano

przydałby się taki skrypt który automatycznie wyłącza wszystkie pakiety i exploity jeśli tylko jakiś skrypt je posiada.

Po co? Np. na Twitchu są bardzo przydatne, szybciej castujesz skille ale nie wzbudzasz podejrzeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...