Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] StaryMetin2.pl [Easy/Medium]

BurakxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, starałem się jak mogłem. Ale co by nie mówić jak mam ją ulepszyć ? na serwerze w końcu nic nie ma, jest klasyczny więc nie mam się nad czym rozpisywać nie uważasz ?

Opublikowano

Wiem, starałem się jak mogłem. Ale co by nie mówić jak mam ją ulepszyć ? na serwerze w końcu nic nie ma, jest klasyczny więc nie mam się nad czym rozpisywać nie uważasz ?

Powodzenia wam życzę z serwerem lecz mało osób idzie na serwer gdzie nic nie ma :).

Osobiście to wolałem by iść na Pla bo to jest to samo ( prawie to samo ) .

Ps.

Radziłem by wam przesunąć start np na jutro wieczorem lub w następny piątek aby każdy się dowiedział ,że taki serwer startuje :).

80905622020518233637.png

Opublikowano

coż ja mogę poradzić :D ale masz racje, będe się starać aby serwer dążył w dobrą stronę i się rozwijał, lecz trzeba z czegoś wystartować. Dzięki za opinię pozdro 

Opublikowano

Na taki serwer czekalem ;D mam nadziejej ze bedzie zainteresowania w postaci graczy , widzimy sie na starcie powodzenia ;)

Opublikowano

Serwer jest tak pobugowany administracja nic nie umie możecie mnie hejtować wiem co piszę pisałem a Adminem pod innym nickiem ; ) 

max 2/3 dni i po serwerze.

😅

Opublikowano

Na serwerze nic nie ma :D to raczej nie wygląda zachęcająco :P

Moim zdaniem powinienies w prezce dodać np: max lv, jak skille, skad bronie 75, raty, itp

troche by to rozwineło a nie stwierdzac, że na serwerze nic nie ma :D

Poczekam na opinie może mnie bardziej serwer zachęci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...