Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Na jakim serwerze byście grali

Samosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Założyłem serwer Survival+otherdrops lecz prawie nikt nie gra.

Co mam dodać lub co zrobić aby serwer był full.

pluginy jakie mam: 

CraftBukkit on Bukkit 1.7.5-R0.1-SNAPSHOT: Vault 1.2.22-b277; WorldEdit 5.6.3; PermissionsEx 1.20.4; AuthMe 2.7.7; WorldGuard 5.8; MotdManager 1.41-b20; Essentials Dev2.9.703; VanishNoPacket 3.19.1; EssentialsChat Dev2.9.703; OtherDrops 2.7.1; EssentialsSpawn Dev2.9.703

Opublikowano

Hmm.. Może stworzyłeś wcześniej zwykły serwer nie wyróżniający się od innych? Gracze przede wszystkim poszukują serwera z pasją, nic na siłę. Pluginy które wymieniłeś są bez sensu. Zamiast paru mógłbyś dodać pluginów, które bardziej urozmaiciłyby grę. Wracając do tematu. Twoje pytanie jest dość niestosowne. My nie wiemy jakie ty masz możliwości, czy możesz stworzyć serwer z autorskimi Pluginami, nie wiemy jaki jest twój mocny punkt aby wzorować się na tworzeniu. W tej chwili przede wszystkim zapotrzebowanie jest na Srv+Gildie. Porządne, z dobrą mapą, pluginami i Administracją.

Jeżeli chcesz coś stworzyć gdzie będą grali Gracze, skontaktuj się ze mną a może w czymś pomogę. W mapie, pluginami czy dobraniu porządnej ekipy. Więcej info na PW :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...