Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do gier

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem tableta. Będę go używał zazwyczaj do gier i filmów.

Zastanawiam się nad kupnem Samsung Galaxy Tab 4 7.0, w T-Mobile, na abonament.

Co o nim sądzicie? Może macie jakieś propozycje? 

Opublikowano

Tablet NVIDIA SHIELD lepszego do gier nie znajdziesz ;)

Ale on ma być w t-mobile ;---;

Opublikowano

Ale po co abonament, na raty wyjdzie taniej

Dobra, podajcie jakieś fajne tablety do gier/filmów ale rozsądna cena 600-800zł max

Opublikowano

Asus Memo Pad HD 7 mam i nie narzekam bo GTA SA, 3 / FIFA / BALDUR'S GATE / Modern Combat'y i wszystkie inne cięższe śmigają.

...................\/...................

Weteran
Opublikowano

600-800 złotych? Kiedy ja zapytałem sprzedawcę o dobry tablet, to powiedział mi wprost 3 tysiaki. Możesz kupić tańszego, angry ptaki będą latać płynnie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

600-800 złotych? Kiedy ja zapytałem sprzedawcę o dobry tablet, to powiedział mi wprost 3 tysiaki. Możesz kupić tańszego, angry ptaki będą latać płynnie.

To ten, co liczy taktowanie procesora* ilość rdzeni?

Używka nexus 7 2013.

Opublikowano

To ten, co liczy taktowanie procesora* ilość rdzeni?

Używka nexus 7 2013.

Ale nówke można już kupić poniżej 800 zł na allegro ;)

Opublikowano

Jedyny sensowny tablet do grania za około 1000 zł to Nvidia Shield Tablet, nie ma wydajniejszego. Za ~800 zł także LG G Pad 8.3 będzie niezły. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Kiano, Nexusy.. ludzie patrzcie uważnie ile ma do wydania. W tej cenie można kupić G Pada 8.3 tak jak napisał Razeer, to chyba najsensowniejszy tablet jeżeli chodzi o kwotę do 1000 złotych, bo potem jest Shield i Tab Pro 8.4. 

Sprzedawce czego? Kokainy? Czekaj.. Mi też mówili raz, że gamingowa klawiatura to ta, która ma kolorowe przyciski. 

lownfast

Opublikowano

Chyba wybiorę LG G Pad 8.3, tylko nie wiem czy go wziąć na raty czy abonament ;----;

Opublikowano

Dobra, podajcie jakieś fajne tablety do gier/filmów ale rozsądna cena 600-800zł max

:)

co ja po postach będę szukał za ile max chce tableta?

to po co się udzielać? Wracaj @REF'ować swój temat. 

lownfast

Opublikowano

Osobiście używam od ponad roku Nexusa 7 2013 i jestem zadowolony, gry typu Real Racing 3 nie ścinają, a update Androida jest przesyłany na ten tablet (i inne Nexusy) w pierwszej kolejności.

Opublikowano

Weź G Pada. Za 799 zł masz świetny tablet, serio. Nie widzę nic lepszego w kwocie do 1000 złotych. Jakbym miał wybierać pomiędzy Nexusem 2013 a G Padem brałbym G. Zdecydowanie lepszy ekran, bo 8.3 cala, do tego podzespoły, niby takie same ale G pad ma zwiększone takowanie procesora o 0,2GHz, support jest, najbardziej udany tablet LG. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...