Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOSV

#KruQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

7769514160534491220389.png

6146414160535081220389.png

» ADRES IP: mc.GOSV.pl

» SLOTY: ~ 120

» AUTORYZACJA: no-Premium

» WERSJA: 1.7.X 

» TYP SERWERAWojny gildii, easy drop.

6690514160560461220389.png

Głownem priorytetem naszego serwera, są autorskie pluginy które są

pisane przez Nas oraz naszych programistów, nieposiadające żadnych bugów, wnoszące

coś nowego na serwer.

> GILDIE:

Bardzo rozwinięty plugin, na gildie, zapisujący dane w MYSQL,

posiadający ogromne możliwości, system sojuszu, intruz i więcej!

> RANKING:

W pełni rozwinięty system rankingowy współgrający z pluginem gildiowym.

Plugin, tak samo jak gildie, zapisuje dane w bazie MYSQL

System punków, współgrający z punktami gildii, miejsce w rankingu, ilość zgonów, zabić

> gosvDrop

Plugin dropu, z kamienia dropi: 10 dropów, konto vip posiada drop większy o 1.0%

Fortuna działa 1-3.

Oraz wiele wiele więcej...

8197914160562271220389.png

Uff, dotrwałeś do końca...

Widzimy się na serwerze!

Opublikowano

Fajna prezentacja bardzo estetyczna!

@offtop
Czemu zmieniliście nazwę z MCWG na znowu GOSV ?

Opublikowano

Głownem priorytetem naszego serwera, są autorskie pluginy

Jeśli głównym priorytetem na serwerze są właśnie autorskie pluginy, a nie gracz, to ja podziękuję za grę na serwerze i nie mamy dalej o czym rozmawiać.

P.S trick marketingowy z autorskimi pluginami był dobry rok temu. Teraz każdy ma to w d***e, bo każdy powstający serwer chwali się autorskimi wtyczkami. O rok do tyłu jesteście.

W ogóle wszystkie funkcje, które opisaliście w "O SERWERZE" są już na każdym innym serwerze tego typu. Każdym. Jakby tego było mało dobre pluginy na gildie, ranking i drop są dostępne w internecie. Nic w tym autorskiego, no chyba że dla Was tworzenie autorskich pluginów pomimo dobrych ogólnodostępnych jest autorskie, to okej.

Podsumowując, kompletnie niczym się serwer nie wyróżnia. Dlaczego ja mam zagrać u Was, a nie na tysiącu innych tego typu serwerów, czy też już serwerach ze stałą ilością graczy i wypracowanym miejscem na rynku od kilku lat np. MCHC, XCrafters? Trzy sensowne argumenty i pomogę wypromować ten serwer, aby grało na nim +/- 200 graczy.

O grafice nie wspomnę, bo ewidentnie widać czym i jak mocno się wzorowaliście. Kolejny punkt na minus. 

Ja tak się zastanawiam, kiedy wreszcie dojdzie Wam do głowy, że to co robicie jest bezsensu, bo tłuczecie ciągle to samo. Ciągle. Bez sensownego pomysłu na serwer i porządnego marketingu (nie, reklama na MPC to nie marketing) serwer umrze śmiercią naturalną po maksymalnie miesiącu.

Opublikowano

Niestety, wysyp serwerów nie wnoszących niczego jest coraz większy. 99.9 tego co się tutaj ogłasza to spontaniczne pomysły które zaraz zdychają. Głownie dlatego, że niczym się nie wyróżniają. Najlepiej pozostać przy sprawdzonych, trwałych serwerach istniejących już kilka lat bo wiadomo, że nie upadną.

2cy5dna.jpg
Opublikowano
Fajna prezentacja bardzo estetyczna!

@offtop

Czemu zmieniliście nazwę z MCWG na znowu GOSV ?

Nie zmieniliśmy, MCWG dalej istnieje.

Opublikowano

Szczerze serwer na pierwszy rzut oka po wbiciu na serwer 

wygląda całkiem nieźle kolory komunikatów współpracują ze

sobą, spawn może nie jest powalający ale może być.

Pluginy jak dla mnie nie różnią się niczym i menu pod

komendą /pomoc przypomina chyba z serwera

skkf. Na start dostajemy zestaw który zawiera kartke która

nikomu nic nie da do tego mieczyk, kilof itp czyli standard.

Jak dla mnie jest to serwer dla tych którzy chcą świeżego startu.

Ponieważ zwykle na innych serwerach już jest milion gildi i ciężko coś 

ugrać.

Opublikowano

Serwera nie polecam. Grafika z prezentacji przypomina mi tą od FB avaterysa. Spawn? LifeHARD avaterysa. Pluginy z mcwg. Rozumiem że kupiliście jego serwer, ale trochę pracy od was też by się przydało. ;> 

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwera nie polecam. Grafika z prezentacji przypomina mi tą od FB avaterysa. Spawn? LifeHARD avaterysa. Pluginy z mcwg. Rozumiem że kupiliście jego serwer, ale trochę pracy od was też by się przydało. ;>

Pozdrawiam

Serwer przechodzi zmiany ale i tak się wypowiem. Kolego GOSV a MCWG to inne serwery.. nie wiem czemu mylicie.. grafika jest całkiem inna jedynie może ułożenie jest podobne, pluginy wypraszam sobie są napisane przez Wruczka i te mniejsze przeze mnie a nie z MCWG moge udowadnic. A, co do spawnu to przyznam się wzorowaliśmy się na LifeHARD, ale nic poza tym.
Opublikowano

Serwer przechodzi zmiany ale i tak się wypowiem. Kolego GOSV a MCWG to inne serwery.. nie wiem czemu mylicie.. grafika jest całkiem inna jedynie może ułożenie jest podobne, pluginy wypraszam sobie są napisane przez Wruczka i te mniejsze przeze mnie a nie z MCWG moge udowadnic. A, co do spawnu to przyznam się wzorowaliśmy się na LifeHARD, ale nic poza tym.

A wyślij zdjęcie głównego package pluginu.

Ciekawość :)

~A co do prezentacji, to troszkę taka naga/sucha. Chwyt na "autorskie pluginy/wtyczki (jak zwał tak zwał)" już dawno nie robi fejmu ;) I tak jak napisał kolega parę postów wyżej - nic ciekawego :/

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

A wyślij zdjęcie głównego package pluginu.

Ciekawość :)

~A co do prezentacji, to troszkę taka naga/sucha. Chwyt na "autorskie pluginy/wtyczki (jak zwał tak zwał)" już dawno nie robi fejmu ;) I tak jak napisał kolega parę postów wyżej - nic ciekawego :/

http://scr.hu/2dix/33w2c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...