Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież Skinów : x

Perlants

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Zostałem okradziony dosłownie 10 minut temu , dostałem wiadomość od kolegi i to był jakiś link , screenshot wszedłem na niego i był tam jakies bronie zamknąłem i po 4 minutach gdy wszedłem do Ekwipunku okazało się ze moje skiny znikły.... A w histori jest że została zrobiona wymiana z FOR4 a ja nie robiłem z nim zadnej wymiany... tak jakby zaakceptował za mnie wymiane..

Opublikowano

Normalne ,że jak wbiles na jakis link to masz po koncie.Nie wchodzi się w linki od "kolegów",bo to skutkuje właśnie utratą rzeczy z ekwipunku.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Czyli on już będzie cały czas czerpał skiny z mojego konta ? nawet jak zablokowałem wszystkie możliwośći i oczyściłem cały system antywirusem ? Myślałem ze kolega chce sie pochwalić czymś na cs

Opublikowano

Czyli on już będzie cały czas czerpał skiny z mojego konta ? nawet jak zablokowałem wszystkie możliwośći i oczyściłem cały system antywirusem ? Myślałem ze kolega chce sie pochwalić czymś na cs

Tak, itemków już nie odzyskasz. I wątpię, że to był screenshot. Prawdopodobnie Ci napisał, że to ss, a naprawdę to był plik .exe :-)

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeśli pobrałeś to raczej tak, lecz jeżeli przeczyściłeś cały system to raczej nic nie będzie. Kup ewentualnie skrzynkę za kilka centów.

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Ale po tych co dopiero będą też ?

Przeskanuj kompa Malwarebytes Anti-Malware lub innym podobnym programem, a powinno usunąć Ci ten syf.

Opublikowano

C**j mu to skanowanie da.. Po pierwsze jak sie ma taki syf to PELNY FORMAT WSZYSTKICH DYSKOW i na nowym systemie zmiana passow jeszcze raz do wszystkiego.

KYhRd.png

Opublikowano

Przed chwila napisał do mnie koleś że coś tam mnie zna i tak dalej i wysłał niby zdjęcie odrazu poleciał report.
Sytuacja podobna jak u kolegi co założył temat tylko ja sie nie dałem nabrać.

Opublikowano

To działa tak. Dostajesz wiadomość - Klik - Skiny znikają - BOT rozsyla ta wiadomość z Twojego konta do innych..

Wpisz w cmd netstat -ano i daj ssa

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...