Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem głupi i pochwaliłem się koledze że mam BoL'a on dostał bólu dupy i podjebał mnie do Rito Gejms... nie używałem exploitów, mam się bać ?

graphic.png

Opublikowano

Czytałem że banowanie na EUNE będzie za tydzień i będą sprawdzać ostatnie 3 miesiące.

graphic.png

Opublikowano

Czytałem że banowanie na EUNE będzie za tydzień i będą sprawdzać ostatnie 3 miesiące.

Ciekawe gdzie to napisane jest

Opublikowano

bylo nie bolowac i sie nie chwalic, no sory tylko glupi sie by tym chwalil. ban zasluzony i dostaniesz na 100%

Ty w ogóle wiesz jak działa BoL?

graphic.png

Opublikowano

wiem, ale sie tym pochwaliles wiec ban bedzie, i to gunwo ma do tego jak dziala. czit to czit sory taki mamy klimat bro

klemondtoja;ddddddddddd

Legenda
Opublikowano

Raczej nie dostaniesz bana, a jeżeli okaże się inaczej to słusznie, ponieważ akceptujesz regulamin, a oszukiwanie i używanie programu, który ma na celu ułatwienie rozgrywki jest nie fer w stosunku grających uczciwie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

tak ale jak dostanie juz reporta od pierdylionow osob jak napieprza po 50 pingów to dostanie

Nie używałem takiego skryptu ...

graphic.png

Opublikowano

zalezy od tego czy cie zreportuja i czy sie chwalisz jaki to jestes informatyk bo se sciagnales bola

Co ty w ogóle pierdzielisz ... Nic nie wnosisz do tematu tylko nabijasz sobie posty, piszesz ciągle to samo.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...