Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki dokanałowe

r3k7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka, jakie macie słuchawki dokanałowe? czy różnica pomiędzy jakimiś za 60 a 150 jest naprawdę tak duża? 

zastanawiam się jakie kupić, bo niestety nie lubię chodzić w nausznych, które mam, po mieście. 

jak macie jakieś propozycje to linkujcie, sam nie wiem na co patrzeć, do żadnego konkretnego gatunku muzycznego. 

http://allegro.pl/sluchawki-brainwavz-delta-2-kolory-pianki-comply-i4763853622.html

to będze git? 

Opublikowano

@r3k7 będzie o ile się będziesz z nimi jak z jajkiem obchodził bo są bardzo słabo wykonane (za ta brzmią cudownie jak za tą cenę). A jak chcesz cós pewnego uniwersalnego i super wykonanego to weź brainwavz m1 lub proalpha (te pierwsze jaśniejsze i kabel w oplocie te drugie ciemnejsze) ja wziełem m1 ale jak się na te drugie zdecydujesz to też będziesz zadowolony. Kupiłem tu https://www.audeos.pl/pl/p/Brainwavz-M1-pianki-Comply-S400/228 podaj kod rabatowy AUDIOFANATYK i powinno być najtaniej w necie

Opublikowano

dobra widzę że obydwa są w tej samej cenie, i chyba wezmę m1, a czym one się różnią? 

jakiej muzyki słuchasz na nich tak btw ?

Opublikowano

Tak jak pisałem m1 ma kabel w oplocie i są jaśniejsze od proalpha (choć jasne nie są w żadnym razie) a słucham rapu, metalu symfonicznego i gotyckiego. I się sprawdzają ogólnie jak pisałem to bardzo uniwersalny model tak jak proalpha swoją drogą.

Opublikowano

podobnie do mnie poza tym słucham jeszcze troszke elektronicznych gatunków ale rzadko, i sorry ale nie rozumiem "jaśniejsze" "ciemniejsze" możesz wytłumaczyć? zakładam, ze nie chodzi o kolor ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...