Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem (Lajki za pomoc!)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem, właśnie zainstalowałem L# (jestem w tym zielony) zainstalowałem wszystkie 3 potrzebne frameworki te inne + do tego tego Directxa i wszystko fajnie odpalam customa (mam paczkę od hehema) mam zaznaczone te skrypty: p7b2bv.jpg

Wchodze do gry mam zielony napis na gorze, ale działa tylko Extended Zoom. Dalej mam jeszcze zaznaczone SimpleUltLeveler czy jakoś tak i to też nie działa. Po wcisnieciu f5 pisze tylko SimpleUltLeveler Loaded. 

Po wcisnieciu left shifta gdzie powinno byc menu nic sie nie pokazuje.

Pomoocy.

Opublikowano

bo simpleultleveler nie pokazuje się pod shiftem. Od po prostu sobie jest i zawsze ci lvluje ulta.

jak dograsz sobie jakiś inny skrypt. np. na jakąś postać to wtedy bedziesz ją mial pod shiftem

spróbuj sobie zaznaczyć jakiegoś marksmana i zagrać tristaną np. i zobaczysz :)

x

Opublikowano

bo simpleultleveler nie pokazuje się pod shiftem. Od po prostu sobie jest i zawsze ci lvluje ulta.

jak dograsz sobie jakiś inny skrypt. np. na jakąś postać to wtedy bedziesz ją mial pod shiftem

spróbuj sobie zaznaczyć jakiegoś marksmana i zagrać tristaną np. i zobaczysz :)

Ale właśnie dobiłem 6 i mi nie wylewelowało ulta, musiałem ręcznie. Poza tym te olbwalkery itd. to do czego służą i w jaki sposób działają w grze?

Opublikowano

Ale właśnie dobiłem 6 i mi nie wylewelowało ulta, musiałem ręcznie. Poza tym te olbwalkery itd. to do czego służą i w jaki sposób działają w grze?

to są tylko dodatki do skryptów. Np. na wykonywanie combo albo lasthity... tak zwane biblioteki.

dziwne, że Ci nie dodał ulta na 6. Spróbuj zagrać na jakimś innym skrypcie pod jakąś konkretną postać i daj znać czy działa

x

Opublikowano

to są tylko dodatki do skryptów. Np. na wykonywanie combo albo lasthity... tak zwane biblioteki.

dziwne, że Ci nie dodał ulta na 6. Spróbuj zagrać na jakimś innym skrypcie pod jakąś konkretną postać i daj znać czy działa

Za 20 minut wbiję Syndrą i dam znać jak działa. Btw. Kombo powinno się wykonywać po wcisnieciu spacji?

Opublikowano

Za 20 minut wbiję Syndrą i dam znać jak działa. Btw. Kombo powinno się wykonywać po wcisnieciu spacji?

standardowo tak.

x

Opublikowano

standardowo tak.

Dupa, zaznaczyłem Pentakill Syndrę wbiłem na customa i nic. Menu nie działa nawet przestawiłem  na klawisz + hotkeya i też nic. Mam jeszcze zaznaczone Evade. Z tego wszystkiego działa tylko opcja extended zoom...

Opublikowano

odpalasz lola zanim Ci się z updatują skrypty do L, widać na screenie kręcące się kółko w prawym dolnym rogu i nawet przy jednym skrypcie jest napis updating, poczekaj na koniec tego procesu a jak o nim zapomnisz i odpalisz lola wcześniej, to możesz spróbować odświeżać L'a poprzez F5 w grze, jak się skończy updatować to powinno śmignąć:)

Opublikowano

odpalasz lola zanim Ci się z updatują skrypty do L, widać na screenie kręcące się kółko w prawym dolnym rogu i nawet przy jednym skrypcie jest napis updating, poczekaj na koniec tego procesu a jak o nim zapomnisz i odpalisz lola wcześniej, to możesz spróbować odświeżać L'a poprzez F5 w grze, jak się skończy updatować to powinno śmignąć :)

Właśnie po odswieżeniu f5 tylko Zoomhack działa a np. Evade i Pentakill Syndra nie ;c

Opublikowano

Właśnie po odswieżeniu f5 tylko Zoomhack działa a np. Evade i Pentakill Syndra nie ;c

Odpalaj jako administrator . Odpaliłeś taki plik zanim właczyłeś L# jak nie to zrób to i od nowa włącz L# i zrób update skryptów.

Opublikowano

Usuń folder League Sharp w %appdata%. i pobierz jeszcze raz od Hehehem'a. włącz jako administator, DODAJ DO WYJĄTKÓW W ANTYWIRUSIE, poczekaj aż kółko zniknie. Włącz LoL'a, wejdź w customa, i zobacz czy w grze masz skrypty, wciśnij F5. Jak nie pomoże to nie wiem. Włącz też np Evade i zobacz je tam masz bo nie wszystkie skrypty się muszą pokazywać pod Shiftem. 

A jak nie pomoże to Napraw LoL'a. Myślę że wiesz jak?
I jak naprawisz to przejdź do początku ;)

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Okej, zrobiłem tak jak mówiliście i przełączyłem na SyndraMod. Wszystko pięknie śmiga robi combosy i Evade też działa, dla każdego like za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...