Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - "Rozłączono z PvP.net"

Viccek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie Jak odpalam Lola i chce sb zagrać jakąś rundkę albo jak dłużej  w menu będę to wywala mi błąd "ROZŁĄCZONO Z PVP.NET". Z czego po tym błędzie wywala mnie z kolejki albo z gry. Proszę o pomoc nie wiem co mam zrobić
post-400559-0-54462100-1416049856_thumb.png

Opublikowano

Tez tak mam w trakcie gry mnie wywala pomaga zamknięcie i właczenia lol

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

A rozłacza cie z netem?jak nie to wina rito

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Też miałem ten problem. Wejdź w start i wpisz services.msc (ikona korbki). Kliknij to i poszukaj "Pomoc IP". Kliknij na to prawym a następnie "zatrzymaj". Mi pomogło

PS Musisz to robić.co odpalenie pcta :f

Opublikowano

ok thx zaraz zobaczę i max jutro odpisze czy działa. Może to być przez to że ustawiłem sb stałe ip w kompie?

Opublikowano

to jest wina internetu pewnie ci się zmniejsza do jak najmniejszej prędkości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...