Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dobieraniem przeciwników

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, gram sobie na smurfie unranked i mam 6 wygranych, a w enemy team dobiera przeciwników z double ak i wyżej, a wczoraj nawet jak graliśmy w 5 z kumplami gdzie nikt nie miał wyżej niż silver elite dojebało nam global elite, więc wtf valve? Nie mam zamiaru do nich pisać bo odpisują po ok. 2 tygodniach..

graphic.png

Opublikowano

Dobieranie przeciwników jest od zależności ile graczy aktualnie szuka gry w podobnym do Ciebie poziomie gry.

Jeżeli idzie Ci bardzo dobrze w CS to daje Ci takich przeciwników. Ja miałem identycznie, goldy od początku do końca. Po zagraniu 10 wrzuciło mnie do Golda 2.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Jeśli nie przegrasz więcej niż 1 meczu to tak.

Potem raczej goldzik. Ogólnie te 10 meczy z dobieraniem rangą działa tak że testuje 'gdzie grasz najlepiej'. Daje Ci od silverów do globala żeby sprawdzić na jakim poziomie ty grasz. OFC. ten system ma wiele błędów i jeśli wywali Cię poniżej golda nie przejmuj się.

graphic.png
Opublikowano

zależy to tez od tego z jakimi rangami grasz :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...