Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kowadła - znikają itemy.

Riuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z kowadłami, nie mam pojęcia przez co się tak dzieje nigdy nie miałem spotkałem się z czymś podobnym.

Gram z kolegami na serwerze hamachi i dowiedziałem się od jednego z nich, że w kowadle znikają itemy, sprawdzałem to i naprawdę znikają np. :

wkładam do kowadła kilof diamentowy + 10 diaxów. 10diamentów nagle zamienia mi się w 1, a reszty nigdzie nie ma.

Kilof zostaje ale diamenty znikają dlaczego?

Opublikowano

Coś podobnego do dawnego błędu. Przestaw wersje językową na angielski, jak nie zadziała to po zniknięciu każ się mu relogować

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Coś podobnego do dawnego błędu. Przestaw wersje językową na angielski, jak nie zadziała to po zniknięciu każ się mu relogować

Już tak robiłem, nie chodzi mi tu o to że gdy już naciśnie na naprawiony kilof to mu znikają, diamenty znikają odrazu po włożeniu ich do jednego ze slotów w kowadle.

Opublikowano

Możesz udostępnić pliki albo pluginy, skrypty ewentualne jakieś logi

Ale jaki plik, gdybym wiedział co to powoduje sam bym to spróbował naprawić.

Opublikowano

Jakiej wersji minecrafta używacie ? 

Wygląda mi to na bug silnika. 

Pobierałeś ze strony bukkit.dev czy z innego miejsca? 

Teraz bukkit już nie daje downloadu swoich silników (nwm czemu). 

Opublikowano

Wydaję mi się, że jest to problem z bugniętymi pluginami. Zrób restart serwer włącz i wyłącz zobaczymy, czy to nie jest czasami problem z jakimś bugiem u was na serwerze.

Opublikowano

@ref

Mam na silnik spigot.

Pobrałem spigot1649. <-- wgrałem taki spigot, zmieniłem nazwę na samo "spigot" i w konsoli pojawia się błąd, serwer się nie włącza.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...