Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad xbox 360 - Komputer

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy jest jakikolwiek sposób żeby podłaczyć pada od xboxa 360 do kompa tym kablem służącym do przypuszczam ładowania pada? Końcówka taka kwadratowa czy coś.

Kolega mówił mi że jakoś tym kablem grał w jakąs tam grę na kompie.

Mi potrzebne do fify

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja mam też pada - bezprzewodowego, który jest kompatybilny z konsolą jak i PC. Na instrukcji napisano, że muszę mieć specjalny kabel i zainstalować sterowniki dodatkowo ze strony. Poszukaj może na stronie microsoftu bo to ich działka.

Opublikowano

ale specjalny kabel, czyli wystarczy ten kabel który ja mam? Końcówka taka specjalna dla xboxa, duża kwadratowa.  Kabel sluży niby do ładowania. A ty masz moze jakis specjalny kabel

Opublikowano

ale specjalny kabel, czyli wystarczy ten kabel który ja mam? Końcówka taka specjalna dla xboxa, duża kwadratowa.  Kabel sluży niby do ładowania. A ty masz moze jakis specjalny kabel

Musisz mieć tak, który wchodzi do pada, a z drugiej strony do pc (USB). Pełno tego jest na allegro itp.

giphy.gif

Opublikowano

Musisz mieć tak, który wchodzi do pada, a z drugiej strony do pc (USB). Pełno tego jest na allegro itp.

No mam taki, podlaczam do kompa to na tym kablu jest takie swiatelko i na zielono sie swieci. Lecz jesli wciskam żeby włączyć pada to nie wyszukuje nic.

Musisz mieć xbox 360 wireless receiver, inaczej się nie da. Kumpel Cie kituje.

Tak wiem, ale moze sie jakos da? Kolega mnie napewno nie kituje. Mówił że grał na kompie za pomocą kabla, lecz też może być tak że mial specjalny kabel ale mówi żegrał przez ten sam kabel co ja mam

P.S: Jeśli ktoś ma jakieś sterowniki które powinny zadziałać na 100% chętnie prosiłbym o podanie to sprawdze, moze zadziala

Opublikowano

Te kable które on podłączył to ładowarki usb do akumulatorków a nie jakieś do podłączenia pada do pc. Musisz mieć to co Ci pisałem. Inaczej sie nie da, daj mi filmik z youtube gdzie ktoś gra bez tego to może uwierze. :)

ps

@1373230489-U611928.pngPress.

Te sterowniki są do xbox 360 wireless receiver :)

PS2

Ten specjalny kabel to  xbox 360 wireless receiver.

Jak zainstalujesz do tego sterowniki i podłączysz tym kablem do ładownia akumulatorków pada do pc to będzie wtedy działać i mógł tak Ci to powiedzieć.

Bo masz przycisk na tym x360wr to klikasz go a później na padzie klikasz do "resetowania" czy jakoś tak i gotowe, masz podłączonego pada jeśli wpierw zainstalowałeś sterowniki do x360wr.

A jak podłączysz tyko kabel i x360wr z sterownikami to też powinno działać, ale u mnie nie zawsze działa nwm czemu.

Bez x360wr ani rusz, bo pc nie ma odbiornika sygnału który wysyła pad/kontroler.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...