Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynać grę?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy dobrej rotacji, ta gra staje się normalnym F2P :) Ale w większej mierze jest to gra P2W :/ Nie mniej jednak naprawdę opłaca się grać, tymbardziej, że pobanowali cheaterów :)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Nie chce używać botów ani żadnych innych hacków ;)

@Edit już znalazłem te diamenty zobaczyłem na jakiejś mapce z neta

Pamiętaj ,że teraz musisz dziennie robić Diamenty bo jak chociaż raz nie zrobisz to albo cofnie cię do pierwszego dnia lub będziesz musiał z item shopu kupić item ,który zapobiegnie przywrócenie ci 1 dnia z Diamentami.

Bez botów to długo będziesz się wszystko dorabiał . Ale plus leci za chęci :).

Powodzenia w grze.

80905622020518233637.png

Opublikowano

A coś jeszcze za te SB kupić innego?

Oprócz mnożnika reputacji/gotówki możesz kupić np. dodatkowe miejsce na auto w garażu.

Jest też możliwość zakupu power-upów (nitro itp.) w cenie 100 SB za 10 sztuk (nie kupowałbym tego, równie dobrze możesz to wygrać w wyścigach).

Kiedy rozpoczynasz grę - zbierasz gotówkę na lepsze wozy, dlatego najlepiej kupić mnożnik gotówki (przez 10 dni będziesz otrzymywał 2x tyle gotówki za wyścigi/pościgi/ucieczki/poszukiwania skarbów).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Narazie mam 50k powoli to idzie :D

Kup mnożnik to będzie szybciej :)

Ilość otrzymywanej gotówki zależy też od pozycji na mecie i rodzaju eventu (w przypadku wyścigów) oraz współpracy (w przypadku ucieczek).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...