Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed Unity z Majkim/Michałem - jak kto woli!^^

Seso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mordeczki!!!  B) 

Tak jak obiecywałem - seria z Assassin's Creed Unity rozpoczęta na moim kanale!

Jeśli podoba Wam się ta gra i jesteście zainteresowani moimi nagraniami z tej gry to serdecznie zapraszam! :)

Filmy będę się starał wrzucać jak najczęściej mi się to będzie udawało, ale nie ma określonych dni tygodnia. Gdyby nie zależałoby to od mojego internetu, to zapewne byłoby szybciej, ale od grudnia się to zmieni.

Także miłego oglądania! <3

https://www.youtube.com/watch?v=09dloH6cyKU&list=UUG_GDBJb29h6_S-1X2Km1rA

Opublikowano

Dzięki :D

W sumie to i tak karta graficzna i procesor nie jest dostosowany do minimalnych wymagań.

Na początku bałem się, że może być problem, ale jednak nie jest źle.

@blacki

Bardo dziękuję :)

Opublikowano

filmy jakich tysięcy w internecie

czyli granie + gadanie w zasadzie o niczym. "no tera idziemy zrobić misji" "ej kurde jak tu sie wspiac" "aha dobra juz wiem "no to idziemy na nastepna misje"

irytujący jest wydźwięk twoich wypowiedzi, nie chodzi tu raczej o mowę tylko o mikrofon (słychać szumy, klikanie klawiszy)owinno być trochę ciszej i bardziej "miękko. Chociaż styl mowy też mógłbyś poprawić i budować trochę bardziej.. inteligentne zdania.

Ogólnie nie jest źle, ale na tym widzów nie zdobędziesz. Jeżeli ktoś chcę oglądnąć zwykłe gameplay to ma do wyboru "zawodowych youtuberów",  u których komfort oglądania na pewno jest wyższy.

Powodzenia mimo wszystko.

Opublikowano

Lexus, masz rację, ale każdy od czegoś zaczyna :)

Nie wiesz ile mnie kosztowało wrzucenie pierwszego filmiku, który trwał bodajże 2 minuty i był to audiolog wprowadzający na mój kanał, więc i tak DLA MNIE jest to sukces, że coraz swobodniej czuje się nagrywając COKOLWIEK, ale i tak jeszcze muszę nad tym pracować - wiem to. Mimo wszystko nie poddam się i bardzo się cieszę, że są osoby, które potrafią dobrze skrytykować, bo to naprawdę pomaga i daje do myślenia.

Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam.

Opublikowano

Spoko, pamiętaj, że masz jeszcze szansę. Wiadomo, że nikt nie będzie od razu nagrywał profesjonalnych materiałów, bo to wymaga wprawy. Ćwicz a może za rok będziesz wyświetlany na pierwszej stronie youtuba ;) 

Opublikowano

Zapraszam na kolejny odcinek! :)

(taka mała uwaga - do 6 czy siódmego odcinka Assassin's Creeda mam już nagranego, bo raz nagrywałem bodajże ze 2 godziny pod rząd, więc wybaczcie za to, że tutaj mówię tak cicho itp. Teraz na prawdę staram się aby było ciekawiej, ale przecież nie ominę tych odcinków i nie zacznę wstawiać od 7, jednak mimo wszystko wydaje mi się, że nie jest tragicznie i da się oglądać :) )

https://www.youtube.com/watch?v=aXuyH-RGzc4&list=UUG_GDBJb29h6_S-1X2Km1rA

Miłego oglądania!  <3  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...