Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch się stopuje na 279 MB, co robić?

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz zaporę oraz antywirusa. Zobacz wtedy, jeśli nie pomoże napisz do Supporta

było wyłączone cały czas. czekam na pomoc od kogoś doświadczonego, a nie pisać do supportu i problem mi rozwiążą za 2 tygodnie :)  

Opublikowano

@SuperMarian

nie on od nowa lola sciaga,mam tak samo na komputerze  a na lapku jest ok:D sproboj wlaczycz i wylaczyc

@Arek98PL

SEKUNDY WCZESNIJE LOL:D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@SuperMarian

nie on od nowa lola sciaga,mam tak samo na komputerze  a na lapku jest ok:D sproboj wlaczycz i wylaczyc

@Arek98PL

SEKUNDY WCZESNIJE LOL:D

wyłączałem i włączałem, czytaj uważnie i nie rób spamu.

@Up. spam.

Opublikowano

Co najciekawsze nawet jak spada do tych 0KB w ściąganiu LoLa to nadal pobiera niby, nie wiem jak to możliwe ale to wygląda dość śmiesznie.

Opublikowano

Co najciekawsze nawet jak spada do tych 0KB w ściąganiu LoLa to nadal pobiera niby, nie wiem jak to możliwe ale to wygląda dość śmiesznie.

właśnie nic nie pobiera -_-

Opublikowano

Powiem tak mi zawsze się tak zatrzymuje przy instalowaniu albo przy patchowaniu ale po jakimś czasie się rusza ale nigdy nie musiałem czekać z 2 godziny.

Opublikowano

@SuperMarian

Polecam Ci zostawić patcher na noc, niech się tam ściąga nawet przez 8 godzin. Rano zobacz. Powinno się wszystko ściągnąć.

już to ogarnałem, dzieki wszystkim za pomoc.

Do zamknięcia.

Opublikowano

@SuperMarian

To moze bys sie podzielil jak? Bo na komputerze mam tak samo

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...