Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie mi Unity?

piozaj12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pójdzie mi Unity na minimalnych? Black Flag IV na najwyższych szedł, to samo III i wszystkie inne części.

System: Windows 7 Home Premium (Service Pack 1)

Procesor: Intel® Core Duo CPU  E7400 2.80GHz

RAM: 4GB

Wersja systemu: 32 bit.

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Słabiutko z RAMEM. Powinno pójść na minimalnych/średnich. Będziesz miał spadki.

Na tych moich 32 bitach pójdzie i nic nie będzie wyskakiwało?

Opublikowano

Na tych moich 32 bitach pójdzie i nic nie będzie wyskakiwało?

Właśnie - zapomniałem napisać, że na 32 bitach nie ma możliwości, chodź podzespoły jak napisałem nie są najgorsze, to musiałbyś przeinstalować system i zmienić na 64 bit, poczytaj sobie na forach assassin'a, wszyscy piszą, że na 32 bit bez szans.

Opublikowano

Grafika NVIDIA GForce GTX 650. Zmieniłem system na Windows 8.1 64-bit.

Właśnie - zapomniałem napisać, że na 32 bitach nie ma możliwości, chodź podzespoły jak napisałem nie są najgorsze, to musiałbyś przeinstalować system i zmienić na 64 bit, poczytaj sobie na forach assassin'a, wszyscy piszą, że na 32 bit bez szans.

Uczeń
Opublikowano

To prawda że wymagania są dosyć zawyżone?

nie są, bo ta gra jest pod wzgledem optymalizacji spierdolona i dopiero na rekomendowanych mozna grac w 60fpsach

Opublikowano

co do systemów 32 bit mogę się wypowiedzieć iż nie ma znacznej różnicy, przynajmniej nie zauważyłem takiej. Sam mam 32 bit i ac black flag z gtx 770 i5 i 4gb RAM leciał na ultra z 60fps ;) bez spadków piękna gra nic więcej ;)

Opublikowano

co do systemów 32 bit mogę się wypowiedzieć iż nie ma znacznej różnicy, przynajmniej nie zauważyłem takiej. Sam mam 32 bit i ac black flag z gtx 770 i5 i 4gb RAM leciał na ultra z 60fps ;) bez spadków piękna gra nic więcej ;)

Ehh, nie rozumiesz. Co z tego skoro Unity wymaga 64?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ta? fajnie a pokażesz mi gdzieś takie info? xD bo nawet na oficjalnej stronie ubisoftu piszą "only 64 bit system"? :O

Opublikowano

em.. premiera byla 29 października podałeś date wydania na PC ;D

informacje o wymaganiach były dużo wcześniej ale i data premierowa AC i na ps3 i na xboxa dała nam również oficjalne wymagania na pc :-D

Opublikowano

em.. premiera byla 29 października podałeś date wydania na PC ;D

informacje o wymaganiach były dużo wcześniej ale i data premierowa AC i na ps3 i na xboxa dała nam również oficjalne wymagania na pc :-D

Chyba logiczne że potwierdzone informacje o wymaganiach pecetowych pojawiają się z dniem premiery na PC, nie na konsole, geez... Zresztą skończmy offtop.

YGsMv3q.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Procesor słaby, i nie napisałeś grafy jaką masz, ale patrząc na procesor nie za ciekawa, odpuść sobie kupowania ac, a weź się za ulepszanie kompa, jeżeli chcesz napisz mi na pw a mogę Ci dobrać części

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...