Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką metę wybrać? :|

Cetera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jaka mete polecacie, wyjscie go golda to nie problem i gra 4Fun gralo sie tam gdzie bylo wolne... Teraz od nowego sezonu chce sie zabrac troche bardziej za gre i trzeba cos konkretniej "mejnowac" ADC i MID raczej odpadaja. Moze jakies sugestie cos? ;>

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Do wychodzenia to jungle najlepiej.

Nie wiadomo jak sie meta w jungli zmieni, ale ja do golda w s4 wychodziłem Kha'zixem i Vi. Od nowego sezonu myślę, że Shaco wejdzie z powrotem. Supportem też da radę np. takim Threshem albo Blitzcrankiem, bo ich hooki/graby etc. mogą wygrać grę.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Albo ad c albo jungla ,ja midem z bronzu 5 do golda 3 ( to moj 1 sezon w lola) ;)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...