Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry

Hi I'm Gosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio wgrałem sobie, UI do lola i po jakimś czasie zrobiło mi się na niebiesko ze nic nie wdziałem ani skilli ani postaci itd

wziołem naprawe w launcherze poczekałem włączam gre wybieram postac słychac jak mi wchodzi do gry ale ani nie widac napisu Leagune of Legends, jak od nowa się loguje to mam wkółko to samo i poprostu nie moge grac bo mi się gra nie ładuje :/

Opublikowano

Siema ostatnio wgrałem sobie, UI do lola i po jakimś czasie zrobiło mi się na niebiesko ze nic nie wdziałem ani skilli ani postaci itd

wziołem naprawe w launcherze poczekałem włączam gre wybieram postac słychac jak mi wchodzi do gry ale ani nie widac napisu Leagune of Legends, jak od nowa się loguje to mam wkółko to samo i poprostu nie moge grac bo mi się gra nie ładuje :/

Spróbuj kliknąć w SIU przycisk 'Fix blue particles/crashes after patch'.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Spróbuj kliknąć w SIU przycisk 'Fix blue particles/crashes after patch'.

To już zrobiłem odrazu jak mi się tak zrobiło, to jeszcze potem wziołem w launcherze naprawe a potem to juz nie działalo chyba tylko reinstal mi pozostał

Opublikowano

Spróbuj wywalić z folderu gry \RADS\projects folder lol_game_client i wtedy zrobić repair, gra wtedy powinna pobrać część gry na nowo.

Od nowa mi się z patchowało nadal nie działa tera robie naprawe :/ , co jeszcze moge zrobic? zeby mi gra dzialala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...