Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mh Działający Na Chińskim Kliencie Csyt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem na forum jednak dobrego rozwiązania nie znalazłem. Dlatego zwracam się do was znawcy :) v 3.90 banjo coś nie odpala. Poradźcie coś :)

Opublikowano

Ja poradzę :D no więc:

Ściągasz metin2moda (ze strony:Link)[ściągnij metin2mod, nie metin2modPL{dziwne ale metin2mod jest też PL :D}] I Csyt2 już masz na liście, łączysz się tak samo jak przez normalnego. ( i wszystkie czity golą także jest wbudowany własny). A jak chcesz mieć jeszcę atlantyde, to skopiuj pliki monster (są 2 z różnymi rozszerzeniami) i zone(to samo) i monsters2(też to samo) z chińskiego do polskiego(pliki są w folderze pack).

Ten wbudowany hack jest pod komendą : /hack wpisaną jak już się zalogujesz.

edit: dokopuj jeszcę wszytkie pliki outdoor.

.

Opublikowano

Ja poradzę :D no więc:

Ściągasz metin2moda (ze strony:Link)[ściągnij metin2mod, nie metin2modPL{dziwne ale metin2mod jest też PL :D}] I Csyt2 już masz na liście, łączysz się tak samo jak przez normalnego. ( i wszystkie czity golą także jest wbudowany własny). A jak chcesz mieć jeszcę atlantyde, to skopiuj pliki monster (są 2 z różnymi rozszerzeniami) i zone(to samo) i monsters2(też to samo) z chińskiego do polskiego(pliki są w folderze pack).

Ten wbudowany hack jest pod komendą : /hack wpisaną jak już się zalogujesz.

edit: dokopuj jeszcę wszytkie pliki outdoor.

Super napisałeś na pewno wielu osobom się przyda. Ale mi chodzi o MH na chińskiego klienta. Mam też polskiego z modem tak jak opisałeś wyżej, jednak gdy idę na rippera to mnie często wywala, dlatego poszukuje dla chińskiego klienta.

Opublikowano

Niema różnicy czy polski czy chiński i tak cię będzie wywalać tak samo. No chyba że jakieś super porty ma to ściągnij conect changera(też ze strony Kamera dałem wyżej)

i sprawdź wszystkie porty i edytuj plik serwerinfo.py nic innego. Szukałem nie moge znaleźć MH na chińskiego (w końcu to oni stworzyli grę więc postarali się z zabezpieczeniami dla siebie :D)

.