Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

BSOD 3B SYSTEM_SERVICE_EXCIPTION podczas grania w bf3

orkideen

Pytanie

Opublikowano

Witajcie nadal mam problem z bluescreen'em dzisiaj zawitał mnie nowy kod BSOD'A.. zawsze był kod 124 był kiedy pograło się z 30 minut w stare gry np. Garry's Mod (premiera 2006r.) Dzisiaj kiedy włączyłem battlefield 3 (premiera 2012r.)  po 6 minutach pokazał się BSOD z kodem 3b oraz błędem : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.  to samo było niedawno z Counter Strike : Global Offensive (Premiera 2012r.)                                                           Co mam zrobić ?                                                                                                                                                                                                                      Podpis problemu :                                                                                                                                                                                                                    Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3
  Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje o problemie:
  BCCode: 3b
  BCP1: 00000000C000001D
  BCP2: FFFFF8000309EC79
  BCP3: FFFFF8800B791040
  BCP4: 0000000000000000
  OS Version: 6_1_7601
  Service Pack: 1_0
  Product: 768_1
Pliki pomagające opisać problem:
  C:\Windows\Minidump\111514-20997-01.dmp
  C:\Users\Kuba\AppData\Local\Temp\WER-55052-0.sysdata.xml

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...