Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec sezonu, co dalej?

Prozgredek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie brzmi: czy po zakonczeniu sezonu tak jak to miało miejsce 11 listopada chyba czyli liczy sie mmr w rankedach, naliczane jest, rosnie albo spada? Bo 11 listopada mialem pare dni na rozegranie rankeda, inaczej spadlbym a jestem platyna 5 i 0 lp, wiec spaldbym do gold. Nadal jestem w platynie i nie gralem rankedow, wiec czy juz to jest zastopowane wszystko? Czy juz nie spada LP za niegranie 28 dni rankedow?

Pasjonat
Opublikowano

Wszystko się normalnie zmienia, można wbijać dywizje. Gdyby ci mmr stało w miejscu to byś grał ciągle z ludźmi na takim samym poziomie.

.

Opublikowano

Wszystko się normalnie zmienia, można wbijać dywizje. Gdyby ci mmr stało w miejscu to byś grał ciągle z ludźmi na takim samym poziomie.

Czyli rozumiem, że teraz sobie wbijamy mmr na sezon5? i placementy będziemy grali z tym mmr, które wbilismy sobie teraz tak?

lucyfergif.gif

Opublikowano

Czyli rozumiem, że teraz sobie wbijamy mmr na sezon5? i placementy będziemy grali z tym mmr, które wbilismy sobie teraz tak?

tak

w sezonie 5 będzie dopiero reset lig i każdy będzie musiał zagrać 10 początkowych meczy

@topic

normalnie jest, wbijasz dywizje możesz spaść, pracujesz nad mmr

f1a327ea2f.png

Opublikowano

tak

w sezonie 5 będzie dopiero reset lig i każdy będzie musiał zagrać 10 początkowych meczy

@topic

normalnie jest, wbijasz dywizje możesz spaść, pracujesz nad mmr

Jak restet lig ? To znaczy ze będe tak jagby unranked i będe musiał znowu grać te 10 meczy i będe miał nową dewizje ?
Opublikowano

Ale jak wytumaczycie to ze nie spadlem nadal, nadal jestem plat 5 i 0 lp a nie gralem rankedow od ponad miesiaca i wiecej, powinien mi sie pojawic komunikat ze mam X dni na rozegranie inaczej spadne.

Opublikowano

Ale jak wytumaczycie to ze nie spadlem nadal, nadal jestem plat 5 i 0 lp a nie gralem rankedow od ponad miesiaca i wiecej, powinien mi sie pojawic komunikat ze mam X dni na rozegranie inaczej spadne.

W przedsezonie nie spada się za aktywność.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...