Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich, właśnie na forumku L# wyczytałem ciekawą rzecz, a mianowicie:

In case you used one of the above(Bot of Legends / LOLHT (LoL Helper Tool) / MKJOGO) or any other 3rdparty tool in the 4.13 patch about 3 month ago you've been flagged and will be probably banned in thenext days.

Co oznacza, że jeżeli w przeciągu ostatnich trzech miesięcy używałeś BoL`a, LOLHT, MKJOGO albo innych tego typu "wspomagaczy" (Leaguesharp podobno było ciągle undetected) to banwave Was dosięgnie za kilka dni. Na chwilę obecną bany posypały się na NA.

http://www.joduska.me/forum/topic/3419-ban-discussion/
Opublikowano

Tak, ale z tym banem za mkjogo to już głupota...

Dokładnie. Przecierz to tylko program w którym można mieć darmowe skiny (tylko je sam widzisz) reccomend buildy i czita na jungle z licznikami

Opublikowano

nigdy nie używałem exploitów ani pakietów więc może nie sięgnie ^^

wcześniej nigdy nie używałem BOLa :D na razie nie będe ryzykował i nie odpalam L#.

//edit, ku**a ale używałem MK -.0....

x

Opublikowano

Heh, Nie grałem na BoL'u od 4 miechów. W ogóle mało grałem. Tylko l# i ewentualnie na trollkontach.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

nie koniecznie... o L# to raczej się nie boje ale mam nadzieję że nie będą szaleć z tym MK JOGO

x

Opublikowano

czyli mogę czuć się bezpieczny ? na mk jogo grałem 3 miesiące temu na L# narazie nie bede gral ale chodzi mi o coudropa gralem na nim tydzien temu

Opublikowano

czyli mogę czuć się bezpieczny ? na mk jogo grałem 3 miesiące temu na L# narazie nie bede gral ale chodzi mi o coudropa gralem na nim tydzien temu

o coudropa bałbym się tutaj najbardziej zaraz przy BOLU

x

Opublikowano

ale pociesze Was, że ta FALA BANÓW już uderzyła nawet na europę i z tego co czytam na forum L# to kto miał dostać to dostał i tyle.

x

Opublikowano

Ta Ciekawe na jakies zasadzie mnie zbanuje jak gralem na bolu bez exploitów i żadnych pakietów tylko skrypt na kate

Opublikowano

Jak grałem na BoL'u i na MKJogo przed wyjściem antycheata to ban będzie? ;p

@sLnLn

"ale pociesze Was, że ta FALA BANÓW już uderzyła nawet na europę i z tego co czytam na forum L# to kto miał dostać to dostał i tyle."

skoro tak to dzięki ;p

Opublikowano

Ta Ciekawe na jakies zasadzie mnie zbanuje jak gralem na bolu bez exploitów i żadnych pakietów tylko skrypt na kate

jeśli używałeś kittykill to na każdej zasadzie mogą :P

x

Opublikowano

jeśli używałeś kittykill to na każdej zasadzie mogą :P

Uzywalem tej co sama farmi lel na kazdej zasadzie to taksamo jakby mnie zbanowali za granie dobrze

Opublikowano

Uzywalem tej co sama farmi lel na kazdej zasadzie to taksamo jakby mnie zbanowali za granie dobrze

no nie bardzo bo jeśli w jakiś sposób znaleźli rozwiązanie odnalezienia includu mkjogo to tak samo może być z aktualnym L#.

Mylisz pojęcia bo tu już nie chodzi o to, że ktoś nagra cie że za dobrze grasz i wysle raport do riotu tylko riot sam wychwytuje nie twoją gre a wszystkie gówna które są zaimplementowane do gry...

miejmy tylko nadzieję że L# nie znajdą po prostu. wtedy nikt kto nie używał exploitów nie dostanie bana

x

Opublikowano

no nie bardzo bo jeśli w jakiś sposób znaleźli rozwiązanie odnalezienia includu mkjogo to tak samo może być z aktualnym L#.

Mylisz pojęcia bo tu już nie chodzi o to, że ktoś nagra cie że za dobrze grasz i wysle raport do riotu tylko riot sam wychwytuje nie twoją gre a wszystkie gówna które są zaimplementowane do gry...

miejmy tylko nadzieję że L# nie znajdą po prostu. wtedy nikt kto nie używał exploitów nie dostanie bana

nie prawda. nie wiesz nie wypowiadaj sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...