Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praktyki w 3 klasie gimnazjum ?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda że Fryzjerka moze mieć praktyki już w 3 klasie gimnazjum!? :O  jak ja byłem w 3 gim to nikt nie mówił że już mogę praktyki robić o.O 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

no bo mojej dziewczyny "Szefowa" po zrobieniu podania do salonu kazała się zgłosić do salonu o.O na "praktyki" :O

zacznijmy od tego, po co zalatwiala praktyki juz 9 miesiecy przed rozpoczeciem nowego roku szkolnego? ciekawi mnie to

moze nie wie ze ona chodzi do gimnazjum, moj kolega tez sobie zalatwial ale na przelomie kwietnia/maja i praktycznie chdzil raz na jakis czas w gimbazjum ale to tak informacyjnie, nic nie robil

­

Opublikowano

Złożyła tylko papiery, a będzie chodzić pewnie na 'czarno' bez podpisania umowy, wjedzie jakaś kontrola i będą problemy : ]

Opublikowano

Zgodnie z prawem pracy, po ukończeniu 16 roku życia (tyle chyba się już ma w 3 gim? nie pamiętam :P) możliwe jest zawarcie umowy w celu przygotowania zawodowego. Jest to rodzaj umowy o pracę na specjalnych warunkach dotyczących młodocianego. Podejrzewam, że może chodzić o to.

#don't care

Opublikowano

praktyki masz zawsze w szkole średniej

no bo mojej dziewczyny "Szefowa" po zrobieniu podania do salonu kazała się zgłosić do salonu  o.O na "praktyki"  :O 

po c**j twoja dziewczyna tam składała podanie tak w ogóle?... kto będąc w gimnazjum zgłasza się na jakieś praktyki? WTF

ps ty podobno nie byleś w wojsku? bo pamietam twoje wcześniejsze też jakieś głupie tematy, więc zadajesz w tym wieku się z 15 latkami? no nieźle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...