Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za wywalanie, najgorszy pomysł VALVE

wazaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po 2 miesiącach nie greania w Csa powróciłem było ok pierwsze flame były kickli mnie 2 razy i ok, potem grałem mecz było 14-7 na turniejowym wygrywalismy a wszscy byli preamde i oczywiście kick bo i tak to wygrają, i dostalem bana na 2h. Następny mecz - to samo i ban na 2 dni. Kolejny mecz nie szło mi miałem troche słabe staty - kick ban na tydzień. No dobra wyczekałem, gram tydzień temu znów kick bo premade prawie wszyscy oni wygrywają więc kick - znów k***a tydzień. Dziś sobie spokojnie gram mikro odpiołem żeby nie było flame a tu kick bo trolle w teamie (byłem pierwszy reszta z max 5 pkt) i k***a ban na tydzień

NOSZ KURWA CO MAM ROBIĆ? valve mnie nie odblokuje co mam robić mam dośc k***a tych banów za nic ;c

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po pierwsze to się uspokój i przestań tak przeklinać bo jesteś na forum publicznym a nie u siebie w domu

2 BARDZO dobrze że dostałeś bana za pierwsze mecze "powróciłem było ok pierwsze flame były kickli mnie 2 razy", toksyczni gracze powinni być nagradzani permem ;d

3.Nie spotkałem się jeszcze nigdy jak gram żeby ktoś kogoś wywalił za to że był premade i było 14:3(czy tam ile) i kogoś wywalili, wywala się tylko tych co nie potrafią grać, trolluja ew. obrażają tak jak ty, i nawet nie pisz że to nie twoja wina(lub coś w tym stylu)

4. "mikro odpiołem(piszemy odpiąłem) żeby nie było flame" i to jest kolejny powód za który cie wywalają bo trzeba tępić głupie dzieci :)

5. ano już tak jest w tym Srebrze I :/, także mam nadzieję że się ogarniesz i nie będziesz już tak robił to nie będzie bana za nic :)

6.Ban za kick to jest dobry pomysł

Pozdrawiam

ps.Sorrrka za składnie ale jest prawie 02:00 i spać mi się chcę :v

Opublikowano

Z jednej strony bardzo dobra sprawa, bo można wyrzucić trolla lub kogoś kto afczy specjalnie. Z drugiej strony jak trafisz na premade(4) to możesz się szykować na kicka w pewnym momencie.

Co do Twoich banów - skoro flameujesz to bany są słuszne.

Barany, pustaki czytacie ? DOSTAL BANA ZA TO ZE GO KICKALI, TAK JEST TAKI BAN. zrezygnuj z posady ex'a, albo sie tu nie wypowiadaj. Ja wyzywam zeby zdechli na raka, jeszcze bana nie dostalem.

Kłania się czytanie ze zrozumieniem, kolego. A obrazy kieruj w stronę znajomych, a nie na forum :]

Wyzywaj, wyzywaj może w życiu Cię to spotka, albo kogoś bliskiego.

Opublikowano

Barany, pustaki czytacie ? DOSTAL BANA ZA TO ZE GO KICKALI, TAK JEST TAKI BAN. zrezygnuj z posady ex'a, albo sie tu nie wypowiadaj. Ja wyzywam zeby zdechli na raka, jeszcze bana nie dostalem.

Opublikowano

Valve od dawna tak działa że banuje za kicki.

Przypuśćmy że jest sytuacja, że zacząłeś grę turniejową i musisz spadać. Gdy wyjdziesz możesz dostać bana a gdy dadzą Ci kicka to nie ma być bana? O to tu chodzi, aby nie uciekać przed banem.

Nie wiem jak ty grasz, ale widząc po twoim wyzywaniu itp jesteś osobą niekulturalną i się nie dziwię że Cię wyrzucają.

Pozdrawiam. 

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Witam, po 2 miesiącach nie greania w Csa powróciłem było ok  pierwsze flame były kickli mnie 2 razy i ok, potem grałem mecz było 14-7 na turniejowym wygrywalismy a wszscy byli preamde i o czywiście kick bo i tak to wygrają, i dostalem bana na 2h. Następny mecz - to samo i ban na 2 dni. Kolejny mecz nie szło  mi miałem troche słabe staty - kick ban na tydzień. No dobra wyczekałem, gram tydzień temu znów kick bo premade prawie wszyscy oni wygrywają więc kick - znów k***a tydzień. Dziś sobie spokojnie gram mikro odpiołem żeby nie było flame a tu kick bo trolle w teamie (byłem pierwszy reszta z max 5 pkt) i k***a ban na tydzień

NOSZ K***A CO MAM ROBIĆ? valve mnie nie odblokuje co mam robić mam dośc k***a tych banów za nic ;c 

Zastanawia mnie czy jesteś Zje*em czy trollem ;d

(pojadę klasykiem) Ale sądzę sądzę że to jednak niedojebanie mózgowe :/

Za Takie obelgi powinieneś dostać Perma, ale to już tak jest w okresie dojrzewania 10latków i pewnie z patologicznych rodzin :)

Odradzam ci grac w CS:go bo psujesz tylko opinię Polakom(ew jak musisz to zmień narodowość na STEAM, albo daj profil prywatny :) )

Ps.Nie jest to Flame, tylko moja opinia na temat tego (smarkacza) i rada co do grania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...