Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix nerf....

1921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kha'zix mimo tych wielu nerfów jeszcze dostaje po du*ie... Przecież za nie długo nim się nie będzie dało grać. Co o tym sądzicie? Będzie wyrabiał jeszcze czy nie?

1921.png

Opublikowano

Teraz bedzie better nerf kha'zix. Kha'zix to postac która przez swoja mechanike jest po prostu op. Jeśli chcieliby go zbalansować IMO trzeba usunąć jego ewolucje, a to się nie stanie bo jest to cecha charakterystyczna tej postaci  B) . Tu pomoże tylko rework.

Chociaz jakby zmniejszyć bardzo mocno przeliczniki byłby gównem.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Better nerf Irelia. 

Nie no. Myślę, że ta postać dostaje po d***e, bo i tak jak dostanie to jakoś się trzyma i jest grywalna, więc myślę, że i ten nerf nic nie zdziała.

Opublikowano

Hah.

Khazix to dostaje po d***e odkąd wyszedł praktycznie ^^

Bardzo op na midzie był. Teraz w jungli też daje sobie radę pod W 

no ale..

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@artagan333 mam nadzieje ze te niegrywalne postacie typu nocturne znow wyjda za swiatlo dzienne przez mape, nowa jungle w s5

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Nocturne nie ma sznas w jubgli nowej. Nie dość ze nie ma HP to jeszcze hujowe survi. Kha tez odpadnie, zostaną tylko champy z mocnym i tanim healem.

IMO kha to b. Sytuacyjny pick raz wymiatasz raz feedujesz. Żeby go znerfic trzeba wyjebac cale e. Bo w jego przypadku najwięcej robią AA i e bo łatwo do skoczyć moze

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...