Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekend z podwójnym IP i specjalne wyprzedaże

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło z ich strony, ale w sumie żadnych ciekawych skinów na przecenie, może Singed i Sejuani. Te najbardziej wpadły mi w oko, ale czekam na święta :p

Bardzo fajna sprawa z podwójnym IP.

Opublikowano

To 2 taki event w tym roku oby było więcej !

Gdzieś pisali, że będą przeprowadzali takie wydarzenia nieco wcześniej, niż miało to miejsce w przeszłości.

Opublikowano

Ale przecież co roku są wyprzedaże TYCH skórek. Nie rozumiem inicjatywy. Bardzo fajny weekend - chociaż i tak powinno być ich więcej ;P

I co roku przybywa graczy, dla nowych użytkowników jest to jednak atrakcja. Nie myśl tylko o sobie. 

Opublikowano

Gdzieś pisali, że będą przeprowadzali takie wydarzenia nieco wcześniej, niż miało to miejsce w przeszłości.

wat

ze skinow nic mnie nie interesuje bo sa stare dlatego beda legacy po tym evencie

nie wiem czy bede gral o te ipeki, bo nie ma po co i na co

­

Opublikowano

IP przydadzą się na nowe konto, zmiana nicku się szykuje, a dopiero over 1k IP w portfelu :/ Skinów nie zakupię, bo nie na moją kieszeń, ale jest kilka, które bym chciał mieć :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z tych wszystkich skórek to rozważam nad Jax Wandalem, Marmurowym Malphem, Żądlącą Akali, Nocturne z Pustki i Anivia Łowczyni Noxian, bo ta Burzowa Janna jest okropna.

Opublikowano

Brzydkie skiny nic ciekawego no jedynie to jax i ten nocturn z pustki. Ja ciągle czekam na jakąś skórkę katariny i riven a tu ciągle nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...