Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban z "DUPY"?

RolnikKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Probuje sobie uruchomic dzisiaj skilla a tu banik do 21.11.2014... Na mailu nic nie ma, na stronie moge sie normalnie zalogowac, nie uzywalem cheatow i wulgaryzmow...

Ktos wie o co chodzi?

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

Napisz odwołanie z jakąś podstawą prawną, jeżeli włożyłeś na grę co najmniej 1 euro, to masz jakąś tam szansę. Jedyny mankament, że support może pracować w dni robocze pon-sobota, więc możesz mieć lekki problem z szybką odpowiedzią. 

A ban pewnie z Xmouse albo słabo zrobione macro.

Pocieszę cb, mam konto z 50 letnim banem za własny aim, wh, snipping hack, triggler hack, kangooroo hack, odpalany przez TOR

Opublikowano

@Victoremque Nawet nie wiesz ile by banów za to się posypało. Każdy szanujący się snajper robi QQ, kwesta czy sam naciska to na klawiaturze, czy to robi mu program. Ja nie wyobrażam sobie strzelania z Cheytaca M200 bez QQ

Opublikowano

Szwagierek trudno się dogadać, bo wolną rozpatrują wnioski, lecz trzeba z tym jakoś się pogodzić. W celu wyjaśnienia tej sytuacji musisz się skontaktować w supportem. Może przy okazji posmpamuj na forum art'owi lub illiusowi z nimi szybciej się dogadasz.

//

Opublikowano

Napisz do supportu. Mogło to być spowodowane nawet tym, że miałeś jakieś inne hacki do gier na PC. 

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

@Verten123 Niedługo będziesz musiał sobie wyobrazić, bo będzie naprawiony ten bug i jak naciśniesz qq to będzie zwykłe przeładowanie, jak nie wierzysz pisz do supportu :p Nareszcie się za to wzieli, bo to zaczynało być irytujące nie dość że omija przeladowywanie to niektórzy jeszcze na xmouse grali, a to praktycznie nie do wykrycia.

Opublikowano

Jeżeli usuną możliwość ominięcia przeładowania to tak jak by usuneli snajperów :D

Ps. Ja ostatnio dostałem bana na tydzień ponieważ zbyt wiele osób mnie reportowało, ale nie wykryli nic w logach i mnie odbanowali :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...