Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z zajebistą kartą dźwiękową?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw. Z tego co mi wiadomo, iPhone od 4 w górę, niektóre Walkmany Sony i stare Nokie Xpress classic mają najlepsze wyjścia. A znacie moze cos jeszcze?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wszystkie aktualne najdroższe telefony mają najlepsze parametry. W tym nie nic więcej do mówienia.

...................\/...................

Opublikowano

Jako posiadacz iPhone 5 zdecydowanie polecam ci go jako telefon muczyczny, wiem że LG G3 oraz HTC One M8 są również znakomitymi rozwiązaniami.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Mam Xperię SP i gra jak marzenie. Stockowy player idealny, dużo możliwości, korektor... Czego chcieć więcej?!? jak już mówiłem jakość świetna. Bass naprawdę czuć. Zewnętrzny głośnik też bez zarzutu.

Opublikowano

Z*********e tanio jest galaxy s(bez plusa). Wgrywasz jeszcze voodoo sound i jest git. 

PS: Wzoruje się na opiniach z neta.

graphic.png

Opublikowano

@up

Ale pasowałoby chyba żeby telefon posiadał coś więcej niż tylko dobry dźwięk. Ekran ~3" + lagujący TouchWiz + andek 2.3 (czyt. brak zgodności z wieloma aplikacjami) nie czynią tego telefonu świetnym. A SP można kupić już za 600 zł nówkę. Każda gra ci pójdzie, interfejs płynnie śmiga... Cóż dodać.

Opublikowano

Autor nie pisał, że potrzebuje coś więcej. Zwłaszcza że jak się uprzesz, to po zmodowaniu odpalisz nowe gry w grywalnym framerate.

graphic.png

Opublikowano

Wszystko się da, nawet odpalić andka na poczciwej Avilli. Ale wygodą użytkowania tego nazwać nie można. Najlepiej żeby @umotex12 sam się wypowiedział na ten temat, ale przypuszczam, że już dokonał wyboru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...