Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry laptop

AwesomeProGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 15 calowych:

Nowość Asus G551jm z i7 8gb ram i GTX860m FULL HD IPS Podświetlana klawiatura dobre wykonanie.

Asus N55jm z i7 8gb ram i GTX860m. FULL HD Podświetlana klawiatura dobre wykonanie.

MSI Ge60 z i7 8gb ram i GTX860m FULL HD Podświetlana klawiatura dobre wykonanie Miejsce na dodatkowy dysk SSD msata

Lenovo y50-70 z i7 8gb ram i GTX860m FULL HD + dysk SSD 250 gb a drugi HDD zewnętrzny pod USB. Podświetlana klawiatura dobre wykonanie głosniki JBL.

Z 17 calowych:

MSi GE70 z i7 8gb ram i GTX860m FULL HD Podświetlana klawiatura dobre wykonanie. Miejsce na dysk SSD na złączu msata.

Asus v3-722g z i7 8gb ram i GTX850m GDDR5 FULL HD dysk SSD msata 120 gb.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Dzieki za post.
Spośród tych podanych wybrałem dwa.
Który z nich będzie lepszy? MSI GE70,
Lenovo y50-70 czy ASUS  G551JM? Czy ta różnica w kartach graficznych dużo zmieni? (2GB i 4 GB).

Opublikowano

Nie to tylko marketingowy chwyt :P 4 czy 2 gb to taka sama wydajnośc kart graficznych

Asus G551jm jak i MSI maja lepsza matryce od Lenovo. Za to Lenovo 250 gb dysku SSD od razu w cenie.

MSI GP70 ma 17 cali

To juz musisz sie zastanowić :)

Opublikowano

Bardzo fajny model myślę że będziesz zadowolony :) Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście lub przesyłką, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni,

Wiec jak by coś nie pasowało zawsze mozesz zwrócić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...