Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Scalanie postów

Karolek :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,
chciałbym, aby została naprawiona opcja, która scali posty tego samego autora, jeśli różnica czasów ich napisania będzie mniejsza niż 24 godziny. Dodatkowo, jeśli administracja daje warny za posty opisane wyżej, było by bardzo miło gdyby też te posty połączyła jeśli faktycznie łamią regulamin, a nie zostawiła w stanie takim jak zastała ;)

Pozdrawiam ;]

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Nie, gdyż za pisanie postów (jeden po drugim, w dłuższym odstępie czasu) jest przewidziany paragraf (Double post).

Opcja "Edytuj" nie jest bez powodu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nie, gdyż za pisanie postów (jeden po drugim, w dłuższym odstępie czasu) jest przewidziany paragraf (Double post).

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak miło, tylko gdy już warnujecie łączcie te posty - nie jesteście tutaj tylko od warnów, ale też od pracy, do której de facto zalicza się również łączenie takich postów ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Jak miło, tylko gdy już warnujecie łączcie te posty - nie jesteście tutaj tylko od warnów, ale też od pracy, do której de facto zalicza się również łączenie takich postów ;)

Tylko powiedz mi po co? Żeby modowi marnować czas?

@down

Bo REGULAMIN tego zakazuje, lol. To tak jakby specjalnie komuś edytować posty jeżeli ten napisze np. "fajne leci +" tylko po to, żeby nie dostał warna.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Tylko powiedz mi po co? Żeby modowi marnować czas?

To w takim razie powiedz mi po co warnować, jeśli nic się nie zmienia? Nadal są "post pod postem". A nie, sorry zapomniałem. Mod ma satysfakcję, że wlepił kolejnemu userowi warna, za coś czego i tak nie raczył poprawić, więc spytam - po co za to warnować? ;]

Opublikowano

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Opublikowano

Nie. Gdy moderator da ostrzeżenie, a potem połączy post to użytkownik w powodzie warna będzie miał "Nadano przez X w nieznane"

Nie, niech ludzie uważają kiedy piszą, a warny się przydadzą.

f

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Otóż to. 

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...