Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fv215b 183 dobry?

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli nerf nie był za bardzo odczuwalny?

Przed nerfem to VIII były na hita. Teraz to nawet na is-3 na sidescrap wejdzie 400-600. A jak trafi w pancerz to 200-300.

Czołg nadal dobry Ale już nie taki groźny Ale ciągle kruluje jako postrach WTFackuf. W nie to wejdzie nawet za 1500-2000

Opublikowano

No ale mówisz o pociskach HE a Heshe mają ten dmg i 235 peny

235>310

Naprawde myślisz żże w ten pancerz wejdzie za 1500 to się mylisz. Nawet na heat

Opublikowano

235>310

Naprawde myślisz żże w ten pancerz wejdzie za 1500 to się mylisz. Nawet na heat

1. Naucz się pisać

2. Naucz się strzelać

3. Naucz się grać

Już sporo razy po nerfie widziałem, jak 183 zdejmował ISy-3 w przód na jeden strzał.

Pieprzysz farmazony.

Czołg dalej jest sporo wart na polu bitwy, o ile umiesz go wykorzystać. Głównie do funu.

Opublikowano

czyli nerf nie był za bardzo odczuwalny?

Idzie go zauważyć, ale dalej jest to bardzo dobry czołg. 

"Ładujesz golda i Maus czy E-100 na raz"  ;)

Na raz? Na 2 razy można uznać za duży sukces.

Opublikowano

taaa... dla juriego to suckes rozwalić czołg z fb183 na 2 hity... Ja gram nim na randomach z osprzętem do CW, wszytsko gold i można śmiało bawić się w zabijakę

76561198018588473.png
Opublikowano

Grałem nim na testowym i jest nawet spoko, ale nie na pierwszą linię. Nie daj Bóg, że Cię zdetrackują jak nie masz zestawiku i biją jak chcą, pancerz nie jest dobry aczkolwiek można nim coś też odbić albo przyjąć za zero. Ale tak jak koledzy wyżej działko robi robotę, tym bardziej jak 10 traktujesz na randomach typowo for fun i nie patrzysz na straty to na goldzie przy fajnej bitewce 6k dmg + nie jest problemem.

Opublikowano

Przed nerfem to VIII były na hita. Teraz to nawet na is-3 na sidescrap wejdzie 400-600. A jak trafi w pancerz to 200-300.

Czołg nadal dobry Ale już nie taki groźny Ale ciągle kruluje jako postrach WTFackuf. W nie to wejdzie nawet za 1500-2000

Błagam, Cię wprowadzaj ludzi w błąd.

Czołg dalej jest świetny, lecz wystarczy bić w WeakSpot'y. Dalej zajedzie VIIIt na One Shot'a, lecz trzeba bić w WeakSpoty.

WT E100 schodzi zejdzie na strzała.

Opublikowano

mam FV po nerfie i uważam go za świetną zabawkę, Niestety jest drogi w utrzymaniu bo jak postrzelasz troche i wejdzie slabo albo nie trafiasz to jestes w plecy 50-70k na bitwe wiec trzeba rozważnie strzelać.

Jeśli chodzi o DMG to jak nie przycelujesz to nie wejdzie porządnie, za top jak trafisz to KAŻDA IX na hita schodzi więc nie sluchajcie ludzi którzy tego nie mają. jestem zadowolony z tego czołgu i oczywiście, że warto go robic a ścieżka do FV jest bardzo przyjemna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...