Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shogun II Total War

Nołbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam taki problem , niedawno zakupiłem grę Shogun II Total War . Wszystko ładnie pięknie pobrałem zainstalowałem i włączyłem , a raczej próbowałem . Po naciśnięciu przycisku graj nie pojawia się nic . Próbowałem otworzyć także z folderu z grą ale to też nic nie dało . Czy macie jakieś pomysły aby tę grę uruchomić ??? Chciałem też dodać że mój komputer spokojnie pociągnie te gre na max detalach , posiadam Windows 7 enterprise . A ponowne pobranie gry nie wchodzi w rachubę gdyż posiadam internet na limit :( .

Opublikowano

Odinstaluj przez Panel Sterowania -> Programy i Funkcje, pakiety Microsoft Visual C++ 2005 oraz 2008, a następnie zainstaluj je ponownie w wersjach dołączonych do gry. Instalatory pakietów (pliki o nazwach vcredist_x86) znajdziesz w folderze C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\total war shogun 2\redist.

Opublikowano

Spróbuj zmienić zgodność na swój komputer i uruchomić jako administrator. Ewentualnie odinstalować wyczyścić rejestry po grze i zainstalować ponownie.

Opublikowano

Problem rozwiązany , wystarczyło sprawdzić zgodność :D

Na przyszłość polecam sprawdzać zgodność przed uruchomieniem i możesz kontrolować instalację czy nie ma bugów poprzez Show Details.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...