Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop do M1.

KubereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak robić dropa do M1 na metiny? Myślałem nad mentalem 15lvl, ale jakie dokładnie eq zrobić, żeby dawał sobie jak najlepiej rade?

............

Opublikowano

Mentala? co Ty do m1 to tylko bodziak/wpek bo tam trzeba dużo ataku :) a eq no to jakis mieczyk +9  reszta w sumie +6 wystarczy (zbroja,tarcza,kask) oraz jakies itemki z hp po 1k hp bądz 1,5k i dla bodego full sila a dla wp-ka inteligencja ale ja polecam Ci najbardziej bodziaka :)

socysty---42.png

Legenda
Opublikowano

Wyłącznie body bo wp czerpie nie potrzebnie blue poty. Eq startowe +5/6 wystarczy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tylko Body, dobrze jeszcze jak byś miał Miecz+9 a reszta+6 no i nie zaszkodzi jak w jakimś itemie będzie HP bo inaczej będziesz musiał uciekać + np. Pieczęć Białego Lwa

Jeśli możecie dać odp. to dzięki z góry ;-D

-Na jakim lvl najlepiej dropią Medale ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Body najlepiej, bo WP nie będzie miał dużo ataku na 10/15lvl. Body eq +6 wystarczy staty wszystko w siłe i najlepiej jakis wierzch ;)

Opublikowano

Glewia +9 podpasuje pod Body? Bo miecza +9 nie moge znaleźć, oczywiście jakieś speed attack w kamerze dodam gdyby coś.

Reszte robie na +6 lub wyżej, zobacze. Jeszcze pytanie, jak rozdawać skille? Maksujemy aure, a dawać w coś jeszcze?

............

Opublikowano

Glewia +9 podpasuje pod Body? Bo miecza +9 nie moge znaleźć, oczywiście jakieś speed attack w kamerze dodam gdyby coś.

Reszte robie na +6 lub wyżej, zobacze. Jeszcze pytanie, jak rozdawać skille? Maksujemy aure, a dawać w coś jeszcze?

Glewia styknie.

Wbij około 10-15 lvl i wszystkie pkt w aure, nic więcej.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Nie dam rady z tego co patrze ogarnać 2k pż w zbrojkach. Moge ew. włożyć KD witala +3

I tak 10lvl glewia +9 reszta +6 nie daje rady, tzn. wszystko leje oprócz chciwości. ;c Wbijać 15 lvl?

............

Opublikowano

10lvl Woj body, broń jednoręczna mieczyk+9 luv poiwedzmy sejmitar+6 albo ten miecz na 5lvl +7/8 eq +5/6 bonusy na hp w naszyjniku butach co najmniej 500 powinny wystarczyć, staty w siłe.

😅

Opublikowano

Chciwości ma za mocny resp mobów (Białe Tyrgryse oraz Brąz. NIedźwiedzie)

Możesz wbić 15.

Właśnie.. Hmm.. Nie wiem teraz jak, chyba że w kamerze moge sam sobie ustawić by nie bił Chciwości, bo na reszcie daje rade, ciekawe czy na 15 da rade.

............

Opublikowano

Właśnie.. Hmm.. Nie wiem teraz jak, chyba że w kamerze moge sam sobie ustawić by nie bił Chciwości, bo na reszcie daje rade, ciekawe czy na 15 da rade.

Powinien dać radę, ale jakaś tarcza na 9, ew. zbrojka.

647041416238306889721.png

Opublikowano

gliewa +9 reszta eq +6 10-15lvl all dawaj w aure i styknie ale i tak zbyt duzo nie zarobisz jedynie co moze ci się poszczęści i aura dropnie lub czarowane

Opublikowano

gliewa +9 reszta eq +6 10-15lvl all dawaj w aure i styknie ale i tak zbyt duzo nie zarobisz jedynie co moze ci się poszczęści i aura dropnie lub czarowane

Nie powielaj tego samego co jest kilka postów wyżej. Już dostałem informacje o aurze i ekwipunku..

Powinien dać radę, ale jakaś tarcza na 9, ew. zbrojka.

Spróbuje, ale nie wiem czy dam rade to zrobić. ;>

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...