Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Autorski] [Skrypt] MaxTrade - Wymiana na tabliczkach !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powalające to nie jest, a z tego co mi się wydaję już jest taik plugin/skrypt na tym fourm lub na bukkit.org ;). I Jeszcze w dodatku tylko można wymieniać diamond na drit ;).

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Link do pobrania?!

Ale żeś dojebał xD xD
To jest pastebin tam nie ma co pobierać tylko tekst skopiować :P
@topic Jezu następny skrypt na jakieś gówno. Kiedy oni dodadzą te osobne działy to tego gówna. Nie będę musiał patrzeć na takie coś. Myślisz że będę to coś brał. NIE

Co do tego czegoś coś napisał to ja nie znam się za bardzo na tych gównach skryptach ale widzę że można tylko diament i ziemia. To w ogóle plugin jest słaby daje mu 0/10 Bo nie można swoich dodawać.

531001454960877632167.png

Opublikowano

Powalające to nie jest, a z tego co mi się wydaję już jest taik plugin/skrypt na tym fourm lub na bukkit.org ;). I Jeszcze w dodatku tylko można wymieniać diamond na drit ;).

Reszte mozna sobie dopisac z przykladu

Link do pobrania?!

Ale żeś dojebał xD xD

@topic Jezu następny skrypt na jakieś gówno. Kiedy oni dodadzą te osobne działy to tego gówna. Nie będę musiał patrzeć na takie coś. Myślisz że będę to coś brał. NIE

Co do tego czegoś coś napisał to ja nie znam się za bardzo na tych gównach skryptach ale widzę że można tylko diament i ziemia. To w ogóle plugin jest słaby daje mu 0/10 Bo nie można swoich dodawać.

Dobra ssij i juz,.

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Reszte mozna sobie dopisac z przykladu

i myślisz że każdemu chce się dopisywać to co mu wpadnie do głowy. żałosne 

Co jak napisze plugin to napisze żeby oni sami sobie dodawali to co chcą?

Jak się już coś pisze to tak żeby oni mogli to robić przez minecraft ...

Już wolę pobrać jakiś porządny plugin i robić to przez mc 

Opublikowano

Link do pobrania?!

Ale żeś dojebał xD xD

@topic Jezu następny skrypt na jakieś g****o. Kiedy oni dodadzą te osobne działy to tego gówna. Nie będę musiał patrzeć na takie coś. Myślisz że będę to coś brał. NIE

Kondziu wystarczy ze ty jestes pro elo programista w co nie wejde to ty ze gowniane itp daj spokoj moze sie uczy dopiero przypomnij sobie jak ty zaczynales

@topic skrypt przydatny zrob naprzyklad na komenda /wymiana

Opublikowano

Skrypt żałosny, aby dodać item do sklepu trzeba grzebać w kodzie skryptu. 0/10 takiego gówna nikt nie chce widzieć na forum . Po za tym skrypt błędnie napisany, od kiedy warunki daje się w tej samej linii ? Idź na skript.pl i naucz się pisać skryptów, a nie dajesz coś co nawet nie było testowane ?

Opublikowano

Kondziu wystarczy ze ty jestes pro elo programista w co nie wejde to ty ze gowniane itp daj spokoj moze sie uczy dopiero przypomnij sobie jak ty zaczynales

@topic skrypt przydatny zrob naprzyklad na komenda /wymiana

tak tylko że każdy skrypt nawet jak będzie super napisany to i tak będzie lagował serwer jak ktoś inaczej uważa to nie moja sprawa ponieważ mnie to gówno obchodzi bo to nie mój serwer.

PS.Nie zapadam za skryptami. Już to gdzieś pisał ale jeszcze raz powiem. Nie będę specjalnie pobierał pluginu Skrypt i wgrywał to jak mogę pobrać plugin który waży zapewne mniej i jest bardziej stabilny.

Ja nie piszę skryptów tylko pluginy. Nigdy nie próbowałem oraz nie byłem za nimi. 

Ja rzeczywiście gdy zaczynałem to było kiepsko ale nie publikowałem tego ponieważ twierdziłem że ja się uczę i że to jest gówniane. Dopiero gdy wiedziałem że będę na 100% rozwijał plugin oraz będzie miał o 200% więcej opcji to go udostępniłem i do teraz się rozwija i jest pobierany.

@topic Co do skryptu jeśli ma być ten już skrypt to możesz choć zrobić żeby można było własne tabliczki które można dodawać itemy i inne. oraz żebyś zrobił config w którym można wiadomości oraz kolory zmieniać itp. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Nie mam nic do dodania , koledzy wyżej już się wypowiedzieli i dodać więcej nic nie musze. Chociaż wiesz  że skrypt jest beznadziejny. Wystarczyło samo to.

Choć nie wiem czy wszystko dobrze wytabowałem chociaż tabów nie użyłem tylko spacje (dawno się w tym nie bawiłem i zamiaru powracać do tego nie mam)

on rightclick on sign:
	        line 1 is "&7[&9WYMIANA&7]"
	            line 2 is "&aDiamond"
	                line 3 is "&aNa"
	                    line 4 is "&aApple"
	                    player has 1 diamond:
	                    remove 1 diamond from player
	                    send "&9Zakupiles przedmiot"
	                    give apple to the player
	                    stop

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Nie mam nic do dodania , koledzy wyżej już się wypowiedzieli i dodać więcej nic nie musze. Chociaż wiesz  że skrypt jest beznadziejny. Wystarczyło samo to.

Choć nie wiem czy wszystko dobrze wytabowałem chociaż tabów nie użyłem tylko spacje (dawno się w tym nie bawiłem i zamiaru powracać do tego nie mam)

on rightclick on sign:
	        line 1 is "&7[&9WYMIANA&7]"
	            line 2 is "&aDiamond"
	                line 3 is "&aNa"
	                    line 4 is "&aApple"
	                    player has 1 diamond:
	                    remove 1 diamond from player
	                    send "&9Zakupiles przedmiot"
	                    give apple to the player
	                    stop

Chyba źle xD

Poza tym, widziałem już takie skrypt setki razy na innych forach, ale panowie niech się uczy, od tego jest forum żeby sobie pomagać.

Zamiast hejtować, napisz mu może co może dodać, lub poprawić..

UMXyI4u.png?1

Opublikowano

Dzięki, według mnie to jest świetny skrytp jak i pomysł. Na pewno go użyje ;)

@Mój błąd, pomyliłem z innym temat, poprawiam na *skrypt.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPaulGFX

To nie jest plugin tylko skrypt, widać że tylko chciałeś sobie post nabić.

@topic

Skrypty tylko mulą serwer, przekształć to najlepiej w plugin. Poza tym jest dużo błędów które trzeba poprawić.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

i myślisz że każdemu chce się dopisywać to co mu wpadnie do głowy. żałosne 

Co jak napisze plugin to napisze żeby oni sami sobie dodawali to co chcą?

Jak się już coś pisze to tak żeby oni mogli to robić przez minecraft ...

Już wolę pobrać jakiś porządny plugin i robić to przez mc 

Kondziu sam takie skrypty pewnie pisales jak zaczoles.

wiec co ty chesz ...

ForeverMc Serwer Survival + Gildie dopracowany

Prezentacja: http://www.mpcforum.pl/topic/1290108-forevermc/

Opublikowano

Kolejny skrypt, który można zastąpić pluginem. <_<

WiESZ JEST TAKA OPCJA, ŻE MÓGŁBYŚ DAĆ LiKE  <3 

Opublikowano

Ale gowno (bez obrazy) ...

Ja bym to zrobil z zmiennymi itd. z.dodawaniem przez komendy itd

a nie 1 tabliczka OMG...

Opublikowano

Slabe i dotego ta szalona dlugosc!

Musiales sie nad tym napracowac az(/tylko) 15 minut z patrzeniem na gotowy skrypt.

W takiej dlugosci mozna napisac znacznie lepszy!

Dotego poco jest zamiana na tabliczce lini 'MTRADE'na '[WYMIANA]'? Admin moze samemu kolorowac tabliczki.

Sam skrypt zamienia tylko diament na dirta. Jedan rzecz, nie mozna bylo robic zeby zamieniala wiecej rzeczy?

Ocena 0.5/10

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...