Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zużycie procesora ?!

alibabalegends

Pytanie

Opublikowano

Witam dziś popołudniu odpaliłem sobie komputer włączam grę i jest bardzo duże zużycie procesora jak nigdy na pulpicie mam też dużo :/ wcześniej było okej. Teraz wszystko sie zacina mam i5 karte graf. GTX 750TI 8GB ramu ss procesów : http://zapodaj.net/3ce9143007af2.png.html normalnie miałem malutkie zużycie na pulpicie :/

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyłączyć komputer , będziesz miał zerowe użycie pamięci

następny post z problemem którego nie ma , użyszkodnik przed kompem zna się lepiej od systemu na zużyciu pamięci i sieje panikę że mu się aż tyle jej używa

najpierw to naucz się liczyć i poducz o procesach systemowych, zarządzaniu pamięcią przez Windows itp a dopiero potem twierdź że żle działa bo jak widać problemu żadnego nie zgłosiłeś poza swoim wyimaginowanym użyciem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ile to jest dla Ciebie dużo? Jaką grę włączasz, na jakich detalach?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ale nie chodzi o grę ogólnie wczoraj grałem było o 50 % mniejsze zużycie ogólne 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Dla pewności przeskanuj kompa MalwareBytes Anty-Malware. Może jakieś wirusicho :D

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Wlasnie to robie . A jak nic nie wykaże to co mam robić ^^ bo chciałbym dziś pograć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...