Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt lub plugin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Napisze lub znajdzie mi ktos skript/plugin na anty afk . Chodzi mi o to ze jak gracz nie porusza myszka przez 3 min i kopie na stoniarce to automatycznie zablokuje mu kopanie drop exp itp . (tak jak na skkf)

Opublikowano

@Creator.00 To nie blokuje kopania tylko pokazuje jakieś statystyki z tego co było napisane. Ale przeczytaj jeszcze to

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/antiafkpool/

ale wiesz że podałeś dokładnie ten sam plugin? każdy plugin z bukkita, ma swoje 2 strony, jedną na curse, i drugą na dev.bukkit.

Co do samego pluginu, raczej nie znajdziesz idealnie takiego... bo to musiał by współpracować z twoim pluginem/skryptem na stoniarki, a nikt go nawet nie zna :P

Raczej musisz poszukać czegoś co będzie wykrywało graczy z botami, co wykonują cały czas jedną czynność, ale niestety nic takiego nie widziałem.

Ale najlepsze rozwiązanie, to byłby plugin na stoniarki z wbudowanym anty-afk, bo tylko wtedy masz pewność że to zadziała jak trzeba.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...