Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak hackować gry www

NyanBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak w temacie jak hackować za pomocą CheatEngine gry takie jak ContractWars, BeGone itp. czyli takie średnio zaawansowane fps-y. Moja wiedza na temat ChceatEngine ogranicza się na tym że, w tabelce hex wpisujemy np liczbę kasy potem first scan, kupujemy coś w grze, next scan itd. ale to nie działa w grach multiplayer  <_<. Wiem że potrawie tyle co średnio rozgarnięty 5 latek ale zacząłem się tym bawić może z 2-3 dni temu. Dzięki za wszelką pomoc  xD.

PS: No chyba że nie ma sposobu na hackowanie takich gier to wtedy napiszcie i temat do usunięcia. :unsure:

Opublikowano

są sposoby ale jak widać wiedza nie pozwala ci zastosować w praktyce CE   bo do tego typu gier ( online ) praktycznie on się nie nadaje

sama znajomość CE nie pomoże, naucz się protokołów sieciowych, html, asp, cgi, ajaxa  itp pierdołków związanych z budową gry i działaniem sieci to może coś zrobisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...