Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer FreeBuild.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zrobić server freebuild i chciał bym wiedzieć co brakuje na aktualnych polskich serverach FB  z góry dzięki 

Opublikowano

Ja tam, zbytnio na takich serwerach nie grywam,

ale fajnie by było jak bym ujrzał jakieś prawdziwe

"autorskie" pluginy, duża mapa z działkami, ł

adny i epicki spawn no i to chyba tyle ;).

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Według, mnie na takim serwerze możesz dołączyć:

- Duży spawn dla graczy możesz, zbudować koło niego duży pałac/wille/hotel/zamek ;) 

- Fajnie by było, jeżeli na serwerze były by autorskie skrypty i pluginy (gracze zauważą, jeżeli to będzie z internetu) 

- Jakiś fajny most, nad przejściem. 

- Fajne duże ciekawe, budowle na serwerze typu:

2012-11-18_141846_4166326.jpg

Jeżeli, nie będziesz dawał rady sobie z budowaniem tak dużych pałaców na serwerze czy cokolwiek, to wynajmij budowniczego ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Ekipe mam zawsze ktoś chętny się znajdzie ale chciał bym coś zrobić czego jeszcze nigdzie nie było coś co sprawi że server będzie majestatyczny i nowatorsko nie chcę robić czegoś co już było tryliardy razy i po 2 dniach server się znudzi 

Opublikowano

duzy spawn oczywiscie,duze dzialki,autorskie pluginy i zeby poprostu nie byl zbyt latwy ze po 1h gry juz diax set bo wtedy szybko sie nudzi ;)

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Opublikowano

- Gigantyczny i epicki spawn (nawet 800x800)

- Duża liczba graczy

- Autorskie pluginy i innowacyjne rozwiązania (żadne skrypty)

- Duże działki

- Nie za duży drop

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

- Gigantyczny i epicki spawn (nawet 800x800)

- Duża liczba graczy

- Autorskie pluginy i innowacyjne rozwiązania (żadne skrypty)

- Duże działki

- Nie za duży drop

Czyli wszystko to co inni powiedzieli ? + Duża liczba graczy ? no to własnie po to się pytam doświadczonych ludzi żeby mi doradzili żeby własnie było dużo ludzi....
Opublikowano

Te mini-gierki, kolorowe rangi, sporadyczny drop, średnie działki, ADMINISTRACJA OGARNIĘTA, areny pvp, mob arena, prace, mod na auta np. I serwer b. fajny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...